Dolar, euro ve altın fiyatlarında son durum

Dolar, euro ve altın fiyatlarında son durum
Güncelleme:

Güne yatay seyirde başlayan Dolar/TL, yönünü aşağı çevirdi ve 7.33 seviyesinde geriledi. Euro/TL ise 8.67 civarında hareket diyor. Altının gram fiyatı da 458 liradan alıcı buluyor.

ABD-Çin arasında gerilimi artıran yeni gelişmeler ve ABD'de yeniden alevlenen polis şiddetine karşı protestolar piyasalar üzerinde baskı oluşturmaya devam ediyor.

Küresel piyasalar, ABD'de devam eden rekor yükselişlere rağmen bu sabah itibarıyla satış ağırlıklı karışık seyir yaşanıyor.

Dolar/TL 7,33; euro/TL ise 8,65'in üzerinde işlem görüyor.

Altının gram fiyatı, güne düşüşle başlamasının ardından 457 liraseviyelerinde işlem görüyor. Çeyrek altın 753 lira, Cumhuriyet altını 2.989 liradan satılıyor.

TCMB, GELENEKSEL YÖNTEMLİ REPO İHALELERİNE DEVAM EDİYOR

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), likidite yönetimi kapsamında atılan sıkılaştırma adımlarına devam ederek bugün 24 Eylül vadeli repo ihalesi açtı.

TCMB bugün 24 Eylül vadeli ve 10 milyar lira tutarlı geleneksel yöntemle repo ihalesi açtığını duyurdu.

GÖZLER POWELL'IN BUGÜNKÜ KONUŞMASINDA

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın bugün yapacağı konuşmada merkez bankasının yeni para politikası yaklaşımı hakkında ipuçları vermesi bekleniyor. Beklentiler arasında Fed'in faiz oranlarını daha da uzun süre çok düşük tutmasını sağlayacak ortalama enflasyon hedeflemesine geçişi de yer alıyor.

Amerikan bankası tavsiye etti: Dolar sat, Türk Lirası alAmerikan bankası tavsiye etti: Dolar sat, Türk Lirası al

 

Seçiniz...