3 günlük bebek evlatlık verildiği gün öldü

3 günlük bebek evlatlık verildiği gün öldü
Güncelleme:

Aydın'da bir ailenin evlatlık olarak aldığı henüz 3 yaşındaki erkek bebek yeni evine giderken yolda soluk borusuna mama kaçması sonucunda hayatını kaybetti.

Aydın'da yaşayan Ayşe (48) ve İlhami Ş. (35) çiftinin, Muğla'nın Milas ilçesindeki aileden evlat edinmek için aldığı 3 günlük erkek bebek yolda soluk borusuna mama kaçması sonucu yaşamını yitirdi.

Kaporta ustası İlhami Ş. yıllardır bebeklerinin olmaması nedeniyle eşi Ayşe Ş. ile evlat edinmeye karar verdi. Çifti, Muğla'nın Milas ilçesindeki ailenin 3 gün önce dünyaya gelen 'Çınar' adını verdiği erkek bebeğini evlat edinmek istedi.

Çınar bebeği dün Milas'a gidip alan çift, Aydın'a dönmek üzere akşam saatlerinde otomobille yola çıktı.

Aydın- Muğla yolu Yeni Otogar yakınlarına geldikleri sırada Ayşe Ş., mama vermeye çalıştığı bebeğin kucağında hareketsiz olduğunu fark etti.

Çifti, bebeği Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü. Burada doktorların müdahalesine rağmen soluk borusuna mama kaçtığı belirlenen bebek kurtarılamadı. Bebeğin cansız bedeni, otopsi için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne gönderilirken, polis ise soruşturma başlattı.