8 aylık hamile genç kadının ölümünde korkunç detaylar!

8 aylık hamile genç kadının ölümünde korkunç detaylar!
Güncelleme:

Konya’da dün 8 aylık hamile kadının eşi tarafından boğazı kesilerek öldürülmesinin ardından yeni detaylar ortaya çıktı.

Olay, saat 00.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Şems-i Tebrizi Mahallesi Karaaslan Sokak’ta meydana geldi. 3 gün önce cezaevinden tahliye olan Ramazan M., ayrı yaşadığı eşi Tuba M.’in evine geldi. Burada çıkan tartışmada Ramazan M., eşi Tuba M.’e bıçakla saldırdı. Tuba M. banyoya kaçtı, eşi Ramazan da peşinden gitti. Ramazan M., kendisine direnmeye çalışan Tuba M.'i boğazını keserek öldürdü. Eşinin cansız bedenini banyodan yatak odasına taşıyan Ramazan M., oturma odasındaki 2 yaşındaki kızı Gülay M.’i de alarak evden kaçtı.

8 AYLIK HAMİLE

Gürültüyü duyan komşularının ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve gelen polisler, Tuba M.'i yatak odasında kanlar içerisinde yatarken buldu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde M.’in yaşamını yitirdiği belirlendi. 8 aylık hamile olduğu saptanan Tuba M.’in cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Konya Şehir Hastanesi’ne götürüldü.

4 AY ÖNCE DE BACAĞINDAN BIÇAKLAMIŞ

Ramazan M.’in ocak ayında da Tuba M.’i kıskançlık tartışmasında bacağından bıçakla yaraladığı, olaydan sonra da tutuklandığı ortaya çıktı. Geçen sürede görülen 2 duruşmada Tuba M.’in çocuklarının babasız kalmaması için şikayetini geri çektiği, bunun üzerine de Ramazan M.’in 3 gün önce tahliye edildiği belirtildi.

'BENİ AFFET BİR DAHA YAPMAYACAĞIM DEMİŞ'

Olayı anlatan Tuba M.’in karşı komşusu İsmail İnlidere, “Bunun adı vahşet. Önceden de eşini bıçakladığı için cezaevine girmişti ve sonra geri çıktı. Gencecik, 8 aylık hamile, 1 ay sonra erkek çocuğu olacaktı, boğazı kesilerek öldürüldü. Ramazan normalde çok düzgün bir çocuktu, ama sonradan uyuşturucu madde kullanmaya başladı. Eşini bıçakladığı için tutuklandı. Sonra cezaevinden arayıp, 'beni affet tamam, bir daha yapmayacağım' demiş. Tuba da çocuklarım babasız kalmasın diye mahkemede şikayetini geri çekince Ramazan serbest kaldı. İnsanlık dışı bir şey, böyleleri yüzünden erkekliğimden utandım” dedi.

Olaydan sonra otopsi için Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Tuba M.’in bugün toprağa verilmesi beklenirken, polis ekipleri Ramazan M.’i yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.