Antalya'ya tatile gelen Rus çocuğun inanılmaz ölümü !

Antalya'ya tatile gelen Rus çocuğun inanılmaz ölümü !
Güncelleme:

Rusya'dan ailesiyle Antalya'ya tatile gelen 11 yaşındaki bir çocuk, başağrısıyla çıktığı otel odasında hayatını kaybetti.

Rusya'dan ailesiyle tatile gelen 11 yaşındaki Anna Gundorava, otelin havuzunda bir süre yüzdükten sonra baş ağrısı şikayetiyle çıktığı odasında yaşamını yitirdi.

Rus çocuk tatil yaptığı otelde hayatını kaybetti. Serik İlçesi Belek turizm merkezindeki bir otelde annesi ve erkek kardeşiyle tatil yapan Anna Gundorava, dün öğlen saatlerinde otelin havuzunda yüzdü, su parkında oynadı. Daha sonra deniz simidi almak için otelin 1'inci katındaki markete giden Anna, annesi İrina Gundorava'ya başını ağırdığını anlattı. Bunun üzerine anne önce otel görevlerinden, daha sonra Rusya'daki doktorunu arayarak yardım istedi. Doktorunun tavsiyesi üzerine İrina Gundorava, kızına soğuk duş aldırmaya çalıştı.

Bu sırada kusmaya başlayan Anna Gundorava, baygınlık geçirdi. haber verilmesi üzerine gelen otel doktoru, Anna'nın kalbinin durduğunu tespit etti. 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istenirken, doktorun kalp masajı yaptığı Anna, yaşamını yitirdi. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, Anna Gundorava'nın cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Rus kızın kesin ölüm nedeni otopsi sonrasında belirlenecek.

DHA