Barda dehşet: 1 kadın öldü

Barda dehşet: 1 kadın öldü
Güncelleme:

Adana’da bir barda müşteri ve bar çalışanları arasında çıkan silahlı, bıçaklı ve sopalı kavgada 1 kadın hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı.

Olay, Seyhan ilçesinde bulunan bir barda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, barda müşteri olan, Muhammet Ç. (43), Elif Ç. (24), Ahmet Ç. (26) ve bar çalışanları Mehmet Ö. (35), Hakan G. (20), Ahmet B. (20) ile henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı aralarında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle Ahmet Ç. ile Muhammet Ç. bar çalışanlarına sopa ve bıçakla saldırmaya başladı. Saldırı sırasında Mehmet Ö., Hakan G. ve Ahmet B. hafif şekilde yaralandı.

Yaralılardan Ahmet B. iş yerinde bulundurduğu av tüfeğini alarak Ahmet Ç., Muhammet Ç. ve Elif Ç.’in üzerine doğru yürüdü. Panikle kendilerini bardan dışarı atmalarına rağmen Ahmet B. av tüfeğiyle 7 el ateş açtı. Av tüfeğinden çıkan saçmalar, Ahmet ve Muhammet Ç.’in bacaklarına isabet ederken, Elif Ç. göğsünden ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri yaralıları kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.

Yaralılardan Elif Ç. kaldırıldığı Adana Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Elif Ç.’in cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinde erkek arkadaşı yerde av tüfeğiyle bacağından vurulmuş halde yattığı sırada, bir kadın sinir krizi geçirirken, polisler genç kadını sakinleştirmekte zorlandı.

 
Öte yandan, av tüfeğini kullanan cinayet zanlısı Ahmet B. hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.
 

İHA

Etiketler cinayet kavga dehşet bar