Etek altı fotoğraf çeken sapığın kimliği şoke etti!

Etek altı fotoğraf çeken sapığın kimliği şoke etti!
Güncelleme:

İstanbul'da kadınların etek altı görüntüleri çeken bir kişi yakalandı. Kente gezmek için geldiği öğrenilen Hakan K.'nin okul müdürü olduğu tespit edildi. Hakan K.'nin 100 kadının fotoğraf ve videolarını telefonunda arşivlediği ortaya çıktı.

İstanbul'un Kağıthane ilçesindeki bir markette alışveriş yapan kadının yanında eğilerek telefonuyla etek altı görüntüsünü çekerken yakalanan kişinin komiser olduğu açıklanmıştı.  Şimdi de benzer bir olay daha yaşandı, üstelik bu kişi okul müdürü çıktı.

Erzurum'dan İstanbul'a gezmek amacıyla gelen okul müdürü Hakan K. geçtiğimiz aralık ayı başında dolaşmaya başladı.

İstiklal Caddesi'nden Kadıköy'e kadar birçok yeri gezen Hakan K. iddiaya göre cep telefonuyla sokakta, metroda ya da parkta etekli gördüğü kadınların gizlice etek altı fotoğraflarını çekti.

Hepsini tek tek arşivlemiş 100 mağdur kadın var
Sabah'tan Seda Nur Günaydın'ın haberine göre; Hakan K. bu şekilde yaklaşık 100 kadının fotoğraf ve videolarını telefonunda özel klasörlere ayırarak arşivledi.

Kadınları hatırlamak için bir de yöntem geliştiren Hakan K., klasörlere "eteği g..üne sığmayan", "leoparlı kadın", "kod valizli", "lila şortlu", "mavili tatlı kız" gibi sapıkça isimler koydu.

Yakalanınca pişman olduğunu söyledi
Hamza E. isimli vatandaşın 16 Aralık'ta olaya tanık olması ve tepki vermesi üzerine Hakan K. gözaltına alındı. Hakkındaki iddiaları kabul eden Hakan K. "Senelik izin alarak İstanbul'a geldim. Burada bulunduğum süreçte birçok kadının gizlice etek altı fotoğrafını çektim. Bugünse yakalandım" diyerek pişman olduğunu söyledi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli "kişisel verileri hukuka aykırı şekilde kullanma" suçundan tutuklandı.

 

(Kaynak)