Hareket halindeki otobüs şoförüne yumruklu saldırı kamerada

Güncelleme:

Düzce'de, halk otobüsünün kalkış saatini otobüste beklemek isteyen bir kişi kendisine olumsuz cevap veren şoföre araç hareket ettikten sonra direksiyon başında yumruk attı.

Olay dün Düzce'nin Boğaziçi beldesiyle Düzce şehir merkezi arasında yolcu taşımacılığı yapan özel halk otobüsünde meydana geldi. Otobüs şoförü T.B., durak önüne park edip hareket saatini beklemeye başladı. Yolcu A.D., kalkış saatini otobüste beklemek istediğini söyledi. Ancak T.B., bunun yasak olduğunu belirtti.

Otobüs hareket ettikten sonra T.B. ve A.D. arasında tartışma çıktı. A.D., T.B.'a "terbiyesiz" derken, şoför, "Terbiyesiz sensin lan" diye cevap verdi. A.D., "Sen kime lan diyorsun" diyerek şoföre seyir halinde yumruk attı. Diğer yolcuların araya girmesiyle A.D. kenara alındı, otobüs şoförü ise D-655 kara yolu üzerinde otobüsü durdurdu. Durumu polise bildiren T.B.'ın şikayetiyle Çoban mevkisinde durdurulan otobüsün yolcuları başka otobüsle gidecekleri yere ulaştırıldı. T.B. ve A.D. polis ekipleriyle ifadeleri için Yenikent Polis Merkezi'ne götürüldü. A.D., polis merkezinde ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.