İstanbul'da bir kadın cinayeti daha

İstanbul'da bir kadın cinayeti daha
Güncelleme:

İstanbul Beyoğlu'nda bir kişi tartıştığı eşini tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihar etti... . Bipolar hastası olduğu iddia edilen Mehmet Buğdaycı'nın daha önce de kendini iple asmaya çalışarak intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Olay, Yenişehir Mahallesi Direkçibaşı Sokak 5/1 numarada saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallelinin son zamanlarda sık sık tartıştıklarını duydukları M.B. ile eşi Ş.B. arasında, akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Çiftin yaşadığı daireden gelen silah seslerini duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Eve gelen polis ekipleri, içeri giremeyince itfaiyeye haber verildi. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla içeri giren ekipler, M.B. ile Ş.B.'yı kafalarından tabancayla vurulmuş halde ölü olarak buldu. Polis, M.B.'nın tartışma sırasında eşini tabancayla öldürdükten sonra, aynı silahla intihar ettiği belirlendi. 

 KIZLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Haber verilmesi üzerine anne-babalarının evinin önüne gelen çiftin 3 kızı, babalarının, annelerini öldürüp intihar ettiğini duyunca sinir krizi geçirdi. Kendilerini yere atarak feryat eden kızları, arkadaşları ve komşuları sakinleştirmeye çalıştı. Polisin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından M.B. ve Ş.B. çiftinin cenazeleri, ambulansla Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü. 

 BİRKAÇ KEZ SIĞINMA EVİNE YERLEŞİP TEKRAR EVE DÖNMÜŞ 

Yaklaşık 8 yıl önce bipolar bozukluk teşhisi konulan M.B.'nın, daha önce yaşanılan tartışmalarda zaman zaman eşine şiddet uyguladığı, birkaç kez kadın sığınma evine yerleşen Ş.B.'nın bir süre sonra tekrar eve döndüğü iddia edildi. Ş.B.'nın 1 hafta sonra da büyük kızının yanına yerleşmeyi planladığı öğrenildi. Hastalığı nedeniyle bir süre önce hastaneye yatarak tedavi gördüğü belirtilen M.B.'nın, geçtiğimiz aylarda kendini iple asmaya çalışarak intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.  Sokak sakinlerinden Ahmet Şahin, çiftin neden tartıştığını bilmediğini belirterek "Bizim komşumuz, çok sevdiğimiz bir ablamızdı. Küçük köpeği vardı, gelirdi buralarda gezdirirdi köpeğini. Hayvan sevgisi olmayanın insan sevgisi de olmaz, hayvan sever bir insandı. Gelirdi parkta kedileri beslerdi, kendi köpeğini gezdirirdiö dedi. (DHA)

DHA