Klip tuzağını yan koltuktaki Fatma abla bozdu !

Klip tuzağını yan koltuktaki Fatma abla bozdu !

Facebook'ta tanıştığı kişinin ''Klipte oynarsın. Adana'ya gel'' vaadine inanarak otobüse binen 16 yaşındaki kıza yan koltuktaki kadın engel oldu.

D.D. (16) Facebook’ta tanıştığı kişinin “Klipte oynarsın. Adana’ya gel” vaadine kanıp otobüse bindi. Araçta kızla sohbet eden Fatma Uslu durumu fark edip polisi aradı

Sabah'tan Ziya Ramoğlu'nun haberine göre, Facebook'ta tanıştığı erkeğin 'Seni klipte oynatacağım' sözlerine kanarak Adana'ya gelen 16 yaşındaki kız, duyarlı bir vatandaşın uyanıklığı sayesinde kurtuldu. Kayseri'de yaşayan lise öğrencisi D.D. (16), bir süre önce Facebook'tan tanıştığı A.K. (22) ile sevgili oldu.

Küçük kıza, çok güzel olduğunu söyleyen A.K, "İstanbul'da tanıdığım yönetmenler var. İstersen seni şarkıcıların kliplerinde oynatabilirim" dedi. Küçük kız teklifi kabul edince de Adana'ya gelmesini istedi. Ailesinden habersiz Adana'ya gelmek için yola çıkan küçük kız, otobüste yanına oturan Fatma Uslu (40) ile sohbet etmeye başladı.

Kliplerde oynamak için Adana'ya gittiğini söyleyen kızın kandırıldığını anlayan Uslu, otogarda erkek arkadaşının karşılamaya gelmediğini görünce, "Seni eve götüreyim otogar yakın erkek arkadaşın ararsa söylersin bize gelir alır" teklifine bulundu.

Gideceği yeri olmayan küçük kız da teklifi kabul etti. D.D.'yi eve götürdükten sonra polisi arayan Uslu, durumu bildirdi. Eve gelen polisler de, küçük kızı Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim etti. Durumu öğrenen aile, Adana'ya gelip kızlarını teslim aldı.