Komşu kadına sabaha kadar sorgu

Komşu kadına sabaha kadar sorgu
Güncelleme:

İzmir'de komşularının bodrum katındaki dairelerinde cansız bedeni bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in ölümüyle ilgili soruşturma derinleşti.

İzmir Ödemiş'te kaybolan ve cansız bedeni günler sonra komşularının bodrumunda bir sandıkta bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in ölümü Türkiye'yi sarstı. Vahşet sonrası ailenin komşusu olan çift gözaltına alınırken Hürriyet'ten Banu Şen, İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen çiftin sorgusuyla ilgili detaylara ulaştı.

Daha önce iki çocuğu ölen, 1 çocuk annesi Ş.T.'yi sabaha kadar kendisi de bir kız çocuğu annesi olan İzmir Asayiş Şube Müdürü Seda Öğretmen sorguladı. Ş.T. ifadesinde Ceylin'in düştüğünü, öldüğünü sandığını bu nedenle de sakladığını söylerken sorgusunda tutarsız ifadeleriyle ve ısrarla ayrıntı anlatmamasıyla da dikkat çekti.

Komşu kadına sabaha kadar sorgu - Resim : 1
Emniyet Müdürü Seda Öğretmen

Bunun üzerine polis, Ş.T.'nin 2008 ve 2010'da ard arda hayatını kaybeden çocuklarının ölümünü de araştırmaya başladı. İki çocuğun ölüm raporlarında hastalık olarak ölüm nedeni belirtilse de detaylı inceleme başlatıldığı Ş.T.'nin sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Küçük Ceylin'in ölümünde tüyler ürperten detaylarKüçük Ceylin'in ölümünde tüyler ürperten detaylar

 

Hürriyet