Kovan yüklü kamyon devrildi; binlerce arı etrafa yayıldı
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlMersin'de arı kovanı taşıyan kamyonun kaza yapması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası binlerce arı çevreye yayıldı.
Olay, merkez Toroslar ilçesi Güzeloluk Mahallesi sınırlarında Tarsus-Adana-Gazinatep (TAG) otoyolu çıkışında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği arı dolu kovan yüklü kamyon devrildi. Kazada araçta bulunan 3 kişi yaralandı, binlerce arı ise yola saçıldı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve Mersin Arıcılar Birliğinden arıcılar gönderildi. Yaralılar ambulansla hastaneye sevk edilirken, etrafa yayılan binlerce arıya gönüllü arıcılar müdahale etti. Kovanlara alınan arılar, güvenli bir alana taşındı.
Sürücülerin zaman zaman zorluk yaşadığı kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
İHA
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol