Şile'den bir acı haber daha! Bir genç boğuldu

Şile'den bir acı haber daha! Bir genç boğuldu
Güncelleme:

İstanbul Şile'de denize giren 23 yaşındaki genç denize girdikten 40 dakika sonra kıyıda bulundu. Hastaneye kaldırılan genç kurtarılamadı.

İstanbul'un Şile ilçesi açıklarında denize giren 23 yaşındaki M.F.T. boğuldu. Yeğeninin cenazesini teslim almak için Adli Tıp Kurumu'na gelen amca M.T., "Şile denizi, katil demek. Kimse gitmesin." dedi.

Şile Vadi Plajı'nda dün akşam saat 19.00 sıralarında ailesiyle birlikte denize giden M.F.T., bir süre sonra kayboldu. Yaklaşık 40 dakika sonra M.F.T. kıyıda bulundu. Şile Devlet Hastanesi'ne kaldırılan M.F.T., hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Yeğeninin cenazesini almak için Adli Tıp Kurumu'na gelen amca M.T., "Abim çocuklarıyla birlikte Şile Vadi Plajı'na gitmiş. Oğlu Muhammet Faik, ısrarla denize girmek istiyor. Yüzmeyi tam olarak bilmediği için kardeşi Hüseyin'in gözcülük yapmasını istiyor. Hüseyin tuvalete gidip döndüğünde kardeşini bulamıyor. Biraz aradıktan sonra sahil güvenliğe haber veriyorlar. Sahil Güvenlik orada yokmuş, ilgilenmemiş. Faik'i 40 dakika boyunca bulamamışlar. En son jandarma ekiplerine haber veriyorlar. Jandarma geldiğinde denize girdiği yerden kıyıya vurmuş şekilde görülüyor. Hastaneye götürülüyor ancak kurtarılamıyor. Şile denizi, katil demek. Kimse gitmesin. Şile sahil güvenliği son derece zayıf. Biri olsa belki kurtulabilirdi" dedi.