Taksim bombacısının şeytani planı! Elindeki gülün sırrı çözüldü

Taksim bombacısının şeytani planı! Elindeki gülün sırrı çözüldü
Güncelleme:

İstanbul Taksim'de 6 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıyı gerçekleştiren kadın teröristin kaçtığı sırada elinde gül tuttuğu görüldü. Uzmanlar teröristin dikkat çekmemek için özel bir hazırlık yaptığını ifade etti.

Taksim İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin ölümüne neden olan bombalı saldırı Türkiye'yi ayağa kaldırırken, Emniyet soruşturmayı derinleştirdi.

ÖZEL EKİP 1200 KAMERA GÖRÜNTÜSÜNÜ İNCELEDİ
Eli kanlı terörist Suriye uyruklu Ahlam Albashır, saldırıdan 10 saat sonra Küçükçekmece'de saklandığı evde kıskıvrak yakalanırken, 1200 kamera görüntüsünü izleyen özel bir ekip yeni detaylara ulaştı.

BİR ELİNDE GÜL DİĞER ELİNDE TELEFON
İstiklal Caddesi'ne bombayı bıraktıktan sonra kaçan Albashır'ın bir elinde cep telefonu diğer elinde ise gül tuttuğu kamera görüntülerine yansıdı. Kadın teröristin elinde tuttuğu gülle bir mesaj mı vermek istediği büyük merak konusu olurken, uzmanlar bu görüntüyü yorumladı.

Taksim bombacısının şeytani planı! Elindeki gülün sırrı çözüldü - Resim : 1

"TERÖRİST DİKKAT ÇEKMEMESİ İÇİN ÖZEL OLARAK HAZIRLANMIŞ"
Kadın teröristin başörtüsü, elindeki gül ve makyajıyla saldırıyı profesyonelce organize eden kişiler tarafından özel olarak hazırlandığını ifade eden uzmanlar, Ahlam Albashır'ın İstiklal Caddesi'nde dikkat çekmemesi ve herhangi bir risk analizine yakalanmaması için özel çalışma yapıldığı yorumunda bulundu.

"BÖYLELİKLE POLİS KONTROLÜNE TAKILMAMIŞ"
Taksim bombacısı Albashır'ın polis kontrolünden rahatça geçebilmesi için böyle bir yol izlediğine dikkat çeken uzmanlar, böylelikle İstiklal'de dolaşan diğer yabancı uyruklu vatandaşlardan sıyrıldığını ifade etti."