Taksim'de tepki çeken Afgan dansı!

Taksim'de tepki çeken Afgan dansı!
Güncelleme:

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter hesabından Afganistan'ın mide bulandıran, tüyleri diken diken eden bir geleneği olan "Bacha Bazi" dansının İstiklal Caddesi'ndeki görüntüleri paylaştı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter hesabından Afganistan'ın 'kan donduran' bir 'geleneği' olan ve pedofili içeren 'Bacha Bazi' dansının İstiklal Caddesi'ndeki görüntüleri paylaşarak, "Erkek çocuklarının istismar edildiği ve dans ederek diğer erkekleri eğlendirdikleri gelenek Türkiye'ye ulaştı" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter'dan yeni bir paylaşım yaptı. Afganistan'da 'Bacha Bazi' olarak adlandırılan ve çocukların istismar edildiği dansın Taksim İstiklal Caddesi'nden oynandığı görüntüleri paylaşan Özdağ, "Erkek çocuklarının istismar edildiği ve dans ederek diğer erkekleri eğlendirdikleri Bacha Bazi geleneği Türkiye'ye ulaştı" dedi.

Özdağ paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul, Taksim İstiklal Caddesi'nde Afgan bir erkek dans ediyor. Ancak bu dans, bildiğimiz danslardan değil... Erkek çocuklarının istismar edildiği ve dans ederek diğer erkekleri eğlendirdikleri "Bacha Bazi" geleneği Türkiye'ye ulaştı. Sadece kadınlarımız değil, erkek çocuklarımız da tehlikede!"

Bacha Bazi Nedir?

'Bacha Bazi' olarak adlandırdıkları, Türkçe anlamıyla 'çocuklar ile oynama geleneği’ Afganistan’ın hatta tüm dünyanın en büyük utanç tablolarından biri. Pedofili içeren bu 'gelenekte' fakir ailelerin erkek çocukları küçük yaşta alınarak, erkeklerle birlikte olmaları için dansöz kıyafetleri içinde köçeklik yapıyor, eğlence ve cinsel amaçlar için zengin erkeklere satılıyor, fuhuşa zorlanıyor.