Araplara gül dağıtan AK Partili başkana ''kendi ülkemizde mülteci olduk'' tepkisi

Güncelleme:

Trabzon Ortahisar AK Parti İlçe Başkanı Selaattin Çebi, Trabzon Meydanı’nda şehre gelen Arap turistlere gül dağıttı. Bir vatandaş, “kendi ülkemizde mülteci olduk” sözleriyle tepki gösterdi.

AK Partili Ortahisar İlçe Başkanı Selaattin Çebi, Trabzon Meydan Parkı'nda Arap turistlere gül dağıttı. Çebi, Arap turistlere herhangi bir ihtiyaçları ve eksiklikleri olup olmadığını sordu.

Gül dağıtımı sırasında Trabzonlu bir vatandaş Araplara gül dağıtımına tepki gösterdi. “Şehrimizde mülteci olduk.” diyerek tepki gösteren vatandaşa Çebi ise “Şehrin asıl sahibi sizlersiniz” diyerek cevap verdi.

 Ardından Trabzonlu vatandaş şu cevabı verdi: “Artık değiliz.”

 61medya'nın haberine göre Çebi, şu ifadeleri kullandı:

“Şehrimizden görmekten büyük bir memnuniyet görüyoruz. Büyük bir nimet. hakikaten bölgemizin ekonomisini büyük katkıları var. İstihdama katkı var. Özellikle Suudi Arabistan’dan ve Orta Doğu’dan gelen turistleri şehrimizden görmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Zaman zaman sosyal medyada değişik basın organlarında algı operasyonlarının yapıldığını görmekteyiz. Bunlar bu topraklara düşmanlıktır. Netice itibarıyla birçok ülkeden turist geliyor Türkiye’ye. Ama Katar’dan BAE’den Kuveyt’ten gelen turistle algı operasyonu yapılıyor. Bu bizi ve şehrimiz üzmekte. Adeta yaz ayları döneminde ciddi katkı sağlayan turistlere memnuniyeti hoş geldiniz demek için sahadayız. Her zaman bekliyoruz. Temel hedef Türk milleti, ekonomiye arar verilim onun algısını oluşturmaktalar. Tam turizm döneminde başlatmış olduklarını görüyoruz. Turizm şehrimizin can damarıdır. Arapça tabelalar falan bugün Türkiye’nin birçok yerinde İngilizce… Dünya küçük bir köy. Herkes her şeye ulaşabiliyor. Bugün yaptığınız yatırımlar olmasaydı… Ama baktığınızda Türkiye liderlik yapan bir ülke Orta Doğu’‫da. bunların beklentisi Suriye’de çöker mi Türkiye, pandemide çöker mi? Trabzon’a özellikle operasyon yapılıyor. Sermayenin yeşili siyahı beyazı olmaz