Canlı yayında kahkaha tufanı kopartan Müjdat Gezen sorusu

Güncelleme:

Uğur Dündar, KRT TV'de CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'na yakın arkadaşı Müjdat Gezen'i kızdıracak bir soru sordu. Dündar'ın sorusu sonrası stüdyoda kahkaha tufanı koptu.

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, mahkemenin 'yeniden yargılanması ve infazın durdurulması' kararına ilişkin Başkanlık Tezkeresinin TBMM Genel Kurulu'nda okunmasıyla yeniden milletvekili vasfını kazanmıştı.

Berberoğlu uzun bir aradan sonra ilk defa bugün KRT TV'den Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman programında tutukluluk ve yargılanma sürecine ilişkin gazeteciler Uğur Dündar, İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş ve Elfin Tataroğlu'nun sorularını yanıtladı.

Usta Gazeteci Uğur Dündar, Enis Berberoğlu'na yakın arkadaşı Müjdat Gezen'i kızdıracak bir soru sordu.

Dündar'ın "Benim son bir sorum var Enis'e. Biraz bu gergin atmosferi de yumuşatmış oluruz. Sevgili Enis, arkeolojik çalışmaların sırasında Müjdat Gezen sanat hayatına hangi yüzyılda başladı tespit edebildin mi?" sorusunun artından stüdyoda kahkaha tufanı koptu.

Berberoğlu da Dündar'ın sorusu karşısında gülerek "Hocam ona karbon testi lazım. Daha ortası kurmaz. 70 bin yıldan başlayan bir test o" yanıtını verdi.