Dilipak: ''Oğlu, kızı, damadı fark etmiyor; hepsi pisliğin içinde''

Dilipak: ''Oğlu, kızı, damadı fark etmiyor; hepsi pisliğin içinde''
Güncelleme:

Hükümet eyakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesinde bugün Abdurrahman Dilipak imzasıyla yayınlanan yazıdaki ayrıntılar dikkatlerden kaçmadı. Dilipak, ''Siyasetçilerin, oğlu, kızı, damadı fark etmiyor; hepsi pisliğin içinde'' diye yazdı

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Sinan Aygün’ün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın kendisinden rüşvet istediğine yönelik iftiraları üzerinden siyasetçilere tepki gösterdi.

İşlerin çığırından çıktığını söyleyen Dilipak, siyasetteki akraba kayırma durumlarına da dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: 

"Arkadaşlar, bu işler çığırından çıktı. Bir kara delik oluştu, bir dehşet dengesi oluştu kamu piyasasında. Adına rant mı dersiniz, rüşvet mi, gasp mı, hırsızlık mı? Bunun sağcı, solcu, liberal, milliyetçi, ulusalcısı geçineni yok. Hepsinde bu tür birileri var ve bunlar da bulundukları yerde itibar gören, güç ve otorite sahipleri genelde. Kiminin kripto ilişkileri var, kiminin “yargı dokunulmazlığı” sanki. Bu işler öyle “sır” filan da değil. Bu işlerin bu kadar şüyu bulması, vukuu kadar beter bir durum ayrıca.

Siyasetçilerin oğlu, kızı, damadı, gelini, eniştesi, kayınbiraderi, kaynana, kayınbaba, dayı, hâlâ, amca teyze, yeğen farketmiyor, herkes bir şekilde bu pisliğe bulaşmış. Millet akraba-i taallukatını toplayıp gelmiş yetmiyor hemşeri desteği de alıyor.

Yiyin efendiler yiyin bu hanı iştiha sizin / Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!"

Abdurrahman Dilipak'ın yazısının tamamı için...