Esnaftan İYİ Partili vekillere tepki: Paramızı ödeyin

Esnaftan İYİ Partili vekillere tepki: Paramızı ödeyin
Güncelleme:

Yozgat’ta milletvekili seçimleri sırasında yapılan reklam çalışmaları sonrası İYİ Partili milletvekilinden parasını alamadığını iddia eden esnaf böyle tepki gösterdi.

Yozgat’ta bir esnaf, milletvekili seçimleri sırasında yapılan reklam çalışmalarının karşılığında İYİ Parti milletvekilinden parasını alamadığını iddia etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kente geldiğini öğrenen esnaf, geçiş güzergahlarına ve bir binanın çatısına pankart asarak tepkisini dile getirdi. 

İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar’dan parasını alamadığını öne süren esnafın astığı pankartta, “Borcunuzu ödeyin. Milletvekili seçimlerinde yapılan reklam çalışmalarını Lütfullah Kayalar ödemedi. Paranızı ödeyin” ifadeleri yer aldı. 

Etiketler iyi parti esnaf tepki
Türkiye'de tarihi kazı: Tam bin 800 yıl önceye gittiler! Türkiye'de tarihi kazı: Tam bin 800 yıl önceye gittiler! 86 yaşında Türkiye'nin zirvesine çıktı: ''Anlatamam, gelin de görün!'' 86 yaşında Türkiye'nin zirvesine çıktı: ''Anlatamam, gelin de görün!'' Türkiye onu Fındık Kurdu Berna olarak tanımıştı: Son hali olay oldu Türkiye onu Fındık Kurdu Berna olarak tanımıştı: Son hali olay oldu Kar yağışına veda edin.. Kar gidiyor, soğuğu kalıyor, şiddetli yağmurlar yolda! Kar yağışına veda edin.. Kar gidiyor, soğuğu kalıyor, şiddetli yağmurlar yolda! Öğrencileri taciz ederken yakalandı; savunması ''pes'' dedirtti! Öğrencileri taciz ederken yakalandı; savunması ''pes'' dedirtti! Tüm maçlar VAR, Galatasaray - Adanademirspor maçı YOK! Tüm maçlar VAR, Galatasaray - Adanademirspor maçı YOK! İktidarın da muhalefetin de söyleyemediğini Prof. Dr. İlber Ortaylı söyledi! İktidarın da muhalefetin de söyleyemediğini Prof. Dr. İlber Ortaylı söyledi! Pandemiden beri görüşmüyorlardı, evinde kemikleri bulundu! Pandemiden beri görüşmüyorlardı, evinde kemikleri bulundu! WhatsApp'ta taciz tuzağı: Çıplak fotoğraflarını gönderen yaşlı adamı tuzağa düşürdüler WhatsApp'ta taciz tuzağı: Çıplak fotoğraflarını gönderen yaşlı adamı tuzağa düşürdüler Sosyal güvenlik uzmanı Özgür Erdursun açıkladı: Bu tarihten sonra emekli olanlara kötü haber! Sosyal güvenlik uzmanı Özgür Erdursun açıkladı: Bu tarihten sonra emekli olanlara kötü haber!
''Panel'' rezaletinde yeni perde: Vatandaşın sadece kimlik bilgileri satılmamış! ''Panel'' rezaletinde yeni perde: Vatandaşın sadece kimlik bilgileri satılmamış! Bugün açıklanacak kritik veriyi bekleyen piyasalar pimi çekilmiş bomba gibi! Bugün açıklanacak kritik veriyi bekleyen piyasalar pimi çekilmiş bomba gibi! Erdoğan ile Malezya Başbakanı Togg'a bindi; espriler havada uçuştu Erdoğan ile Malezya Başbakanı Togg'a bindi; espriler havada uçuştu Türkiye'nin koruma altına alınan, SİT kararlı cenneti beton ormanına dönüyor! Türkiye'nin koruma altına alınan, SİT kararlı cenneti beton ormanına dönüyor! Kimi zaman yüzdü, kimi zaman yürüdü, İngiltere'den Rize'ye ulaştı! Kimi zaman yüzdü, kimi zaman yürüdü, İngiltere'den Rize'ye ulaştı! İstanbul'da öldüren tokat: Pişman oldu, dakikalarca kalp masajı yaptı! İstanbul'da öldüren tokat: Pişman oldu, dakikalarca kalp masajı yaptı! 40 yıldır tuttuğu bu günlükler Türkiye'nin geçmişe ışık tutuyor 40 yıldır tuttuğu bu günlükler Türkiye'nin geçmişe ışık tutuyor Survivor'da ilk olan bir skandal daha: Çalıp adaya saklamış, gizli gizli yiyormuş! Survivor'da ilk olan bir skandal daha: Çalıp adaya saklamış, gizli gizli yiyormuş! AK Parti'de sürpriz iddia: 3 isim geri dönmek istiyor AK Parti'de sürpriz iddia: 3 isim geri dönmek istiyor Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinden ikinci balayı Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinden ikinci balayı