Evde Kan Alma Servisi İle Tetra Tıp Laboratuvarı Üstün Teknolojiyi Ayağınıza Getiriyor

Evde Kan Alma Servisi İle Tetra Tıp Laboratuvarı Üstün Teknolojiyi Ayağınıza Getiriyor
Güncelleme:

Evde kan alma, özellikle kronik ve yerinden kalkamayan hastalar ve yakınları için ciddi sorun . Tetra Tıp Laboratuvarı üstün teknolojiyi ayağınıza getirerek evde kan ve diğer bütün örnekleri alarak bu soruna hızlı, konforlu ve güvenilir çözüm sunuyor.

Evde kan alma, özellikle kronik ve yerinden kalkamayan hastalar ve yakınları için ciddi sorun . Tetra Tıp Laboratuvarı üstün teknolojiyi ayağınıza getirerek evde kan ve diğer bütün örnekleri alarak bu soruna hızlı, konforlu ve güvenilir çözüm sunuyor.

Tetra Tıp Laboratuvarı tarafından sunulan evde/işyerinde kan alma hizmeti Covid-19 salgınını yaşadığımız 2020 itibariyle daha önem kazanıyor.

Özellikle evden/işyerinden çıkamayan ve onların hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlayan hastalar için düşünülen hizmet,  bu yıl daha geniş kitleyi şimdiden kapsamış durumda.

Covid-19 salgınından dolayı ev veya işyerlerinden her hangi bir neden dolayı çıkamayan hastaların dışında çıkmak istemeyenler de bu hizmetlerden faydalanmayı tercih ediyorlar.

Zaman Kaybını Önlüyor

Kan Tahlili yaptırmak isteyenlerin özellikle İstanbul gibi metropollerde ilk aklına gelen zaman kaybı düşüncesini Tetra Tıp Laboratuvarı sunduğu bu hizmetle ortadan kaldırıyor.Hem trafik yoğunluğu, hem de hastanelerdeki yoğunluğa takılmadan uzman ekip evinize veya işyerinize gelerek numune alıyor ve kısa sürede sonuçları hastalarına ulaştıra biliyor.

Evde Kan Alma Servisi İle Tetra Tıp Laboratuvarı Üstün Teknolojiyi Ayağınıza Getiriyor - Resim : 1

Tetra Tıp Laboratuvarı yetkilileri, özellikle evden çıkmakta zorlanan kronik hastalar ve bakıcıları için bu hizmeti düşündüklerini, yıllardır aldıkları olumlu dönüşümlerle birlikte diğer hastalarında da bu hizmetten faydalanarak daha sorunsuz bir süreç yaşamalarını sağlamak adına hedef kitle tanımını genişlettiklerini belirtiyorlar.

Bu anlayışla, hasta laboratuara gitmiyor, Tetra Tıp Laboratuvarı hastaya gidiyor.

Özel Sağlık Sigortasından Faydalanma Fırsatı

Tetra Tıp Laboratuvarı daha şimdiden 100 den fazla kurumla anlaşma yapmış ve özel sağlık sigortası olan hastalar bu hizmetten faydalana biliyorlar.

Özel sağlık sigortanızı kullanarak Tetra Tıp Laboratuarının sunduğu evde/işyerinde kan alma hizmetlerinden faydalanmak için önceden kendilerini bilgilendiriyorsunuz… size nasıl faydalanacağınız konusunda süreci açıklıyorlar.

Evde Kan Alma Ne Kadar Güvenli?

Evde veya işyerinde kan alma işlemini yalnızca Sağlık Bakanlığınca onaylanmış kurumlar alabiliyor. Sağlık bakanlığınca yetkilendirilmiş kurum, alınan numuneleri uygun koşullarda saklayarak, en sağlıklı şekilde doğru sonuçları sunuyor.

Evden uzmanlar tarafından alınan kan numuneleri en fazla 1 saat içerisinde laboratuara ulaştırılıyor ve sonuçlar hastanın istediği şekilde, daha çok online iletişim kanalları kullanılarak kendisine ulaştırılıyor.

Ev/İşyerinde Kan Alma İşlemi Nasıl Yapılıyor?

Kan alma işlemi kurumun bünyesinde çalışan uzmanlar tarafından gerçekleştiriliyor.

Hastanın yaşı ve genel sağlık durumuna göre bazı hastalarda özellikle damar yolu açmak uzmanlık gerektiriyor.

Bundan dolayı sadece basit bir eğitim değil, bu tür hastaların sorun yaşamamaları için kurum bünyesindeki uzmanlar hastaya gidiyorlar.

Evde/İşyerinde Kan Alma Hizmetini Tetra Laboratuvar Nasıl Organize Ediyor?

Tetra Tıp Laboratuvarının uyguladığı prosedür oldukça basit ama hasta ve yakınlarına inanılmaz kolaylıklar sağlıyor:

  • Hasta veya yakını tarafından gelen talep ile birlikte gün ve saat belirlenerek randevu alınıyor.
  • Randevu hastanın aç kalması veya tok olması gerektiği durumu göz önünde bulundurulur.
  • Evde kan almak için uzman personel gerekli ve tek kullanımlık malzemeleri hazırlarlar (laboratuvar tüpleri, turnike, alkollü swap, enjektör, flaster, pamuk, tıbbi atık kutusu v.b)
  • Numunelerin alınacağı tüplerin üzerine hasta bilgilerinin içerdiği barkodlar yerleştirilir.
  • Enfeksiyon riski göz önünde bulundurularak hijyen prosedürü çerçevesinde alınan kanlar numune kaplarına yerleştirilir ve uygun sağlıklı koşullarda laboratuvar ortamına ulaştırılır.
  • En geç 1 saat içerisinde numuneler laboratuara ulaştırılır ve aynı gün içeririnde biyokimya sonuçları belirlenir.
  • Laboratuvar ortamında gerçekleştirilen kan testleri e-mail yoluyla hastaya veya yakınlarına ulaştırılır.

Tetra Tıp Laboratuvarı tarafından sunulan evde veya işyerinde kan alma hizmetleri hastaya ve yakınlarına oldukça fazla kolaylık sağlamanın yanında sağlıklı ve tamamen laboratuvar ortamında testle yapılıyor.

Etiketler evde kan alma