Fiat'ın Pazarlama Biriminde Atamalar

Fiat'ın Pazarlama Biriminde Atamalar

İSTANBUL (AA) - Tofaş çatısı altında temsil edilen Fiat markasının pazarlama yönetiminde nisan ayı itibarıyla yeni atamalar yapıldı. Tofaş'tan yapılan...

İSTANBUL (AA) - Tofaş çatısı altında temsil edilen Fiat markasının pazarlama yönetiminde nisan ayı itibarıyla yeni atamalar yapıldı.

Tofaş'tan yapılan açıklamaya göre şirketin markalarından Fiat'ın pazarlama yönetiminde bir dizi atama gerçekleştirildi.

Buna göre Fiat Pazarlama Müdürü Özgür Süslü'nün EMEA Bölgesine Tipo Ailesi Ürün Pazarlama Direktörü olarak atanmasıyla Fiat Pazarlamanın binek oto ve ticari araçlardan sorumlu iki ayrı birim olarak faaliyet göstermesi kararlaştırıldı.

Böylece Fiat Otomobil Pazarlama Müdürlüğüne Berk Arı, Fiat Hafif Ticari Araç Pazarlama Müdürlüğüne ise Hasan Erdoğan getirildi.

Yeni yapılanmayla birlikte Pazarlama İletişimi Müdürlüğü görevini de Melike Güleli yürütecek.

Fiat Otomobil Pazarlama Müdürü Arı, 2002 yılında Robert Kolej'den mezun olduktan sonra, lisansını Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünde, yüksek lisansını ise University of Warwick İşletme Mühendisliği Bölümünde tamamladı.

İş hayatına 2007 yılında Fiat İş Birimi'nde Ticari Planlama Uzmanı olarak başlayan Arı, 2010-2012 yılları arasında Ürün Yönetmeni, 2012 yılından bu yana da Ürün Pazarlama Yöneticisi olarak görev aldı.

Fiat Hafif Ticari Araç Pazarlama Müdürlüğü'ne getirilen Erdoğan ise Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun oldu.

Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünde yüksek lisans, ardından Koç Üniversitesi'nde Executive MBA yapan Erdoğan, 2014 yılından bu yana Satış Sonrası İş Geliştirme Müdürü pozisyonunda görev almaktaydı.

Fiat Pazarlama İletişimi Müdürü Güleli de Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu.

Daha önce Fiat Chrysler Automobiles-İtalya'da Lancia markasının Uluslararası Pazarlama Birimi'nde görev alan Güleli, 2010-2016 yılları arasında Fiat Pazarlama Müdürlüğünde Pazarlama İletişimi Yöneticisi olarak çalıştı.

Etiketler otomotiv fiat