Haftada 30 saat çalışacaklar: THY'den üniversite öğrencilerine iş fırsatı

Haftada 30 saat çalışacaklar: THY'den üniversite öğrencilerine iş fırsatı
Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından afetzedeler için Türk Hava Yolları harekete geçti.

THY resmi internet sitesinde yer alan ilana göre sadece depremden etkilenen 11 ilde bulunan afetzede öğrenciler başvuru yapacak. İlanda, Lisans 3. ve 4. sınıf öğrencilere Anadolu istasyonlarında part-time çalışma imkanı sunulacağı belirtildi. İlan şartlarında T.C. vatandaşı veya mavi kart sahibi olmak, 01.01.1997 ve sonrasında doğmuş olmak, en az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin herhangi bir bölümünde 3. ya da 4. sınıf öğrencisi olmak, 2024 yılında mezun olma koşulu aranıyor.

EN FAZLA 30 SAAT ÇALIŞABİLECEK
Ayrıca iş başvurusu yapacak afetzede öğrenciler vardiyalı çalışma düzeninde THY ofislerinde haftanın en az 2 günü tam zamanlı olmak üzere haftada en fazla 30 saat çalışabilecek. Adaylardan ayrıca adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunması ve yapılacak olan İngilizce sınavında başarılı olması istenecek. 

BAŞVURUYU SADECE AFETZEDE ÖĞRENCİLER YAPABİLİYOR 
THY'de afetzede öğrenciler için açılan iş ilanında 2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanunu'na göre depremden etkilenen iller olarak kabul edilen Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa ve Elâzığ illerinde kendisi ve/ya 1. dereceden yakını (anne, baba ya da kardeş) 'afetzede' olarak değerlendirilen adaylar, 11 ilin dışında okuyan ve 1. dereceden yakını (anne, baba ya da kardeş) 'afetzede' olarak değerlendirilen adaylarımız sürece başvuru yapabilecek.

text-ad
Etiketler THY saat çalışma
İbrahim Tatlıses'in sünnet yaşını duyan kulaklarına inanamadı İbrahim Tatlıses'in sünnet yaşını duyan kulaklarına inanamadı Aslan saldırısının ardından Antalya'da bu sefer de yılan saldırısı yaşandı! Aslan saldırısının ardından Antalya'da bu sefer de yılan saldırısı yaşandı! Yasemin Allen ayrılık acısını tatilde attı... Cesur pozları olay oldu Yasemin Allen ayrılık acısını tatilde attı... Cesur pozları olay oldu İstanbul'da küfürlü rakı bardağı soruşturması! İstanbul'da küfürlü rakı bardağı soruşturması! Muğla açıklarındaki büyük deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan uyarı! Muğla açıklarındaki büyük deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan uyarı! Özel'den Manavgat resti: ''Allah onun bin kere cezasını versin!'' Özel'den Manavgat resti: ''Allah onun bin kere cezasını versin!'' Özel Meclis kürsüsünde Erdoğan'a çok ağır suçlamalar: ''Sorumlusu sensin, sensin, sensin!'' Özel Meclis kürsüsünde Erdoğan'a çok ağır suçlamalar: ''Sorumlusu sensin, sensin, sensin!'' Rüşvet skandalına suçüstü! Deste deste para ele geçirildi Rüşvet skandalına suçüstü! Deste deste para ele geçirildi Bankaların 0 faizli hoşgeldin kredi kampanyalarında tutar 85 bin TL'ye çıktı! Bankaların 0 faizli hoşgeldin kredi kampanyalarında tutar 85 bin TL'ye çıktı! Teşkilat'tan ''boykot'' desteği yüzünden çıkarılan Abüke Pusat yeni projesine hazırlık tatilinde Teşkilat'tan ''boykot'' desteği yüzünden çıkarılan Abüke Pusat yeni projesine hazırlık tatilinde
Türkiye 12 şehidine ağlarken, MHP'li ismin paylaşımı büyük tepki çekti Türkiye 12 şehidine ağlarken, MHP'li ismin paylaşımı büyük tepki çekti Kız kardeş katili ağabeyden tüyler ürperten ifade Kız kardeş katili ağabeyden tüyler ürperten ifade Türkiye'nin konuştuğu aslan saldırısında büyük ihmal ortaya çıktı! Türkiye'nin konuştuğu aslan saldırısında büyük ihmal ortaya çıktı! İslam Memiş canlı yayında hem altın, hem gümüş, hem de Euro tahminlerini açıkladı İslam Memiş canlı yayında hem altın, hem gümüş, hem de Euro tahminlerini açıkladı Özel erken seçim restini boşa çekmemiş: 2 Kasım erken seçim hazırlıkları başladı! Özel erken seçim restini boşa çekmemiş: 2 Kasım erken seçim hazırlıkları başladı! Bahçeli Özel'i hem ''silahlı darbecilikle'' suçladı hem de tarihi çağrısına destek verdi! Bahçeli Özel'i hem ''silahlı darbecilikle'' suçladı hem de tarihi çağrısına destek verdi! 12 şehidin ardından... Herkesin merak ettiği soruyu emekli tuğgeneral yanıtladı 12 şehidin ardından... Herkesin merak ettiği soruyu emekli tuğgeneral yanıtladı AK Parti'de kritik istifa AK Parti'de kritik istifa Durmak yok, zamlara devam! Akaryakıt fiyatlarına yine, yeniden dev gibi bir zam geliyor! Durmak yok, zamlara devam! Akaryakıt fiyatlarına yine, yeniden dev gibi bir zam geliyor! Türkiye'nin bir perakende devi daha konkordato sürecine girdi! Türkiye'nin bir perakende devi daha konkordato sürecine girdi!