HAS PARTİ’DEN TÜRKALİ KÖYÜ’NE SEÇİM ZİYARETİ

HAS PARTİ’DEN TÜRKALİ KÖYÜ’NE SEÇİM ZİYARETİ

Has Parti Zonguldak 4. Sıra Milletvekili adayı Hülya Demiröz ve beraberindekiler Zonguldak’ın Türkali Köyünü ziyaret ederek seçmenlerden destek istedi.

Has Parti Zonguldak 4. Sıra Milletvekili adayı Hülya Demiröz ve beraberindekiler Zonguldak’ın Türkali Köyünü ziyaret ederek seçmenlerden destek istedi.

Has Parti Zonguldak 4. Sıra Milletvekili adayı Hülya Demiröz ve beraberindekiler Zonguldak’ın Türkali Köyünü ziyaret ederek seçmenlerden destek istedi. Ziyarete Has Parti Zonguldak İl Başkanı ve aynı zamanda eski belediye başkanı olan Secaattin Gonca’da katıldı.

Türkali Köyü’nde seçim çalışmalarını sürdüren Has Parti seçmenlerden destek istedi. Has Parti İl Başkanı Secaatin Gonca ziyaretinde şunları söyledi. Gonca, “12 Haziran’da yapılacak olan seçimler ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Milletvekili adayımız Hülya Hanımla birlikte ve il teşkilatımızla Çatalağızından başlayan ziyaretimiz Türkali’ de devam ediyor. Biz çalışmalarımıza başladığımızdan beri belde ve köylerimizi geziyoruz. Bu zamana kadar yüzde seksenlik bölümünü gezdik. Gördüğümüz tablo şu. Köylerde gezdiğimizde kahvelerde oturan işsiz gençlerimiz var. Hayvancılığı kaybeden çiftçilerimizi görüyoruz. Gençlerimizin üniversite sorunları olduğunu görmekteyiz” dedi.

Has Parti 4.Sıra Milletvekili Adayı Hülya Demiröz ise ziyareti ile ilgili şunları ifade etti. Demiröz, “Başkanımın dediği gibi çalışmalarımızın başından bu yana köylerimizi ve bölgelerimizi ziyaret ettik. Genel Başkanımız Prof Dr. Numan Kurtulmuş ile birlikte yola çıktık. Türkalili insanlarımızın bu sıcakkanlığından dolayı ben kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

HAS PARTİ’DEN TÜRKALİ KÖYÜ’NE SEÇİM ZİYARETİ

HAS PARTİ’DEN TÜRKALİ KÖYÜ’NE SEÇİM ZİYARETİ

text-ad
Trafikteki ters yön canavarı dehşet saçtı: Araç alev topuna döndü, 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı! Trafikteki ters yön canavarı dehşet saçtı: Araç alev topuna döndü, 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı! Yangın çıkan cami kül oldu, Kur'an-ı Kerimler ise zarar görmedi Yangın çıkan cami kül oldu, Kur'an-ı Kerimler ise zarar görmedi Mansur Yavaş'tan tarihi rest: ''Eğer amaç buysa görevi bırakmaya razıyım'' Mansur Yavaş'tan tarihi rest: ''Eğer amaç buysa görevi bırakmaya razıyım'' Bankada parası olanlara kötü haber! Hem mevduatta hem de fonlarda stopaj oranları arttırıldı! Bankada parası olanlara kötü haber! Hem mevduatta hem de fonlarda stopaj oranları arttırıldı! Orman kampında sapık doktor alarmı: Bir kadının görüntülerini çekerken yakalandı! Orman kampında sapık doktor alarmı: Bir kadının görüntülerini çekerken yakalandı! Eski Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in vakfına kayyum atandı Eski Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in vakfına kayyum atandı Kurban Bayramı'nda toplamışlar... Bu iğrençliği hepimize yedireceklerdi! Kurban Bayramı'nda toplamışlar... Bu iğrençliği hepimize yedireceklerdi! AK Parti ve MHP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM'ye sunulan teklifine ret! AK Parti ve MHP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM'ye sunulan teklifine ret! Türkiye'nin mavi vatandaki gururu heybetiyle dikkat çekti Türkiye'nin mavi vatandaki gururu heybetiyle dikkat çekti FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nda ilk finalist belli oldu FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nda ilk finalist belli oldu
CHP'li belediye başkanlarının yargılanması TRT'de mi olacak ? Erdoğan da yeşil ışığı yaktı! CHP'li belediye başkanlarının yargılanması TRT'de mi olacak ? Erdoğan da yeşil ışığı yaktı! Galatasaray'ın Osimhen için yaptığı teklif ortaya çıktı: Dudak uçuklatan rakam! Galatasaray'ın Osimhen için yaptığı teklif ortaya çıktı: Dudak uçuklatan rakam! Kızıldeniz'de saldırıya uğrayan dev gemi böyle battı! Kızıldeniz'de saldırıya uğrayan dev gemi böyle battı! AK Parti ve MHP'li milletvekillerinden 12 şehit önergesine ret! AK Parti ve MHP'li milletvekillerinden 12 şehit önergesine ret! Mahkeme kararını önceden duyuran yandaş medyadan saç baş yolduran savunma! Mahkeme kararını önceden duyuran yandaş medyadan saç baş yolduran savunma! Türkiye'de bir garip akım... Vatandaş yılan derisi kuyruğuna girdi! Türkiye'de bir garip akım... Vatandaş yılan derisi kuyruğuna girdi! Zam'aydın Türkiyem... Akaryakıtta bir dev zam daha pompaya yansıdı! Zam'aydın Türkiyem... Akaryakıtta bir dev zam daha pompaya yansıdı! Bebek katili Öcalan'dan yeni videolu mesaj! ''Aciliyeti var'' dedi! Bebek katili Öcalan'dan yeni videolu mesaj! ''Aciliyeti var'' dedi! Türk Lirası'na en yüksek faizi veren banka değişti: Yüzde 53 faiz veren de var! Türk Lirası'na en yüksek faizi veren banka değişti: Yüzde 53 faiz veren de var! Manisa'da çıkan orman yangını Uşak'a sıçradı! Çok sayıda ev tahliye edildi! Manisa'da çıkan orman yangını Uşak'a sıçradı! Çok sayıda ev tahliye edildi!