Her an FETÖ'cü olarak ihbar edilebilirsiniz !

Her an FETÖ'cü olarak ihbar edilebilirsiniz !

Örgüt elemanları, kendilerini gizlemek için masum insanları da FETÖ’cü diye ihbar ediyor.

FETÖ’cü 76 bin kamu çalışanı görevinden el çektirilirken, terör örgütüne hiçbir şekilde bulaşmayanların da ihbar edildiği ortaya çıktı. Takiyyeci FETÖ bürokratları, örgüte açıkça tavır alan işadamları ile STK temsilcilerini ‘FETÖ’cü’ diyerek ihbar ettiği iddia edildi.

Star gazetesinden Ercan Baysal'ın haberine göre Enerji, Maliye ve Çalışma bakanlıkları başta olmak üzere çok sayıda kuruluşa buna yönelik şikayet geldiği belirtiliyor. İhbar kurbanı oldukları gerekçesiyle görevden el çektirilen çok sayıda ismin siyasilerin kapısını çaldığı öğrenildi.

Kamuda FETÖ’nün yeni bir oyunu sahneleniyor. Sırf kendisini aklamak isteyen birçok kişi örgüte tavır alan isimleri FETÖ’cü diyerek şikayet ediyor. Muğla’da yaşanan bir olayda, eski bir siyasetçi bazı kişileri FETÖ’cü olarak suçladı. Aynı kişi, FETÖ yapılanmasına mensup kişilerle 2011’den itibaren mücadele ettiğine yönelik paylaşımlarda bulundu. Ancak, bu kişinin 2012’de attığı bir tweet bulundu. Bu tweette “Hoca efendinin ellerinden öptük” diyerek Pensilvanya’ya yaptığı ziyareti anlattı.

DANIŞIKLI KAVGA

Darbe girişiminin ardından FETÖ yapılanmasına mensup isimlerin farklı teknikler kullanarak kendileri ve ailelerini deşifre etmemeye çalıştıkları öğrenildi. FETÖ kapsamında görevden el çektirilen bazı isimlerin eşlerinden ayrıldıkları belirtildi. Bir diğer yöntem ise ailenin FETÖ’cü isimle yollarını ayırdıklarına yönelik açıklaması. Bu yöntem ile ailelerin kendisini korumaya almak istedikleri iddia edildi. Son olarak FETÖ’cü basketbolcu Enes Kanter’in babası ile olan tartışması kamuoyuna yansımıştı. Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Kanter, açığa alınmış ve hakkında soruşturma başlatıldıktan sonra Enes Kanter’i evlatlıktan reddettiğini açıklamıştı. 

Her an FETÖ'cü olarak ihbar edilebilirsiniz ! - Resim : 1

Star