Pavyona giden Oytun Erbaş: ''Atom fiziğinin de profesörlüğünde canı cehenneme!''

Güncelleme:

Covid-19 salgınının ilk günlerinde "Türklere koronavirüs bulaşmaz" diyerek gündem olan Oytun Erbaş, pavyona gitti. Erbaş, pavyon çıkışında ise "Atom fiziğinin de profesörlüğünde canı cehenneme" dedi.

Yeni tip koronavirüs salgınının başlarında "Türklere koronavirüs bulaşmaz" ifadeleriyle tepki çeken Doç. Dr. Oytun Erbaş Ankara'da bir pavyonda yakalandı.

Sosyal medyada, yayınlanan görüntülerde kendisine bir pavyonun önünde "Kocaman doktor beni dinlemeye geliyor. "Bu bilimin hali ne olacak hocam. Bu ilmin bu filmin  hali? diye sorulan Oytun Erbaş, "Abi atom fiziğinin de profesörlüğün de canı cehenneme" dedi.

KADEHLE GEZMEM DEMİŞ ŞARAP KADEHLİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Oytun Erbaş geçen aylarda yaptığı bir çıkışta, “Biz yılbaşı kutlamayan, elinde kadeh gezdirmeyen tipleriz. Müdahalelerden yılmadık. Canavar gibi bilim adamı olduk” demişti. Ancak, Erbaş'ın şarap kadehli fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Erbaş, Yeniçağ'a yaptığı açıklamada “O da bir üçkağıtçılık. Bir toplantıdayız, ilaç toplantısındayız. O toplantıda herkesin önünde bir şeyler var. Benim önümde de var. Onu da babam çekmiş. O kadeh bana ait değil zaten. Onu babamın Facebook hesabından almışlar. O bardağın benimle alakası yok. İzmir Hilton Oteli’ndeydik. Geldiğimizde vardı o içecekler zaten” ifadelerini kullanmıştı.

"KORONAVİRÜS TÜRKLERE BULAŞMAZ"

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan tüm dünyada milyonların ölmesine neden olan koronavirüs ile ilgili ifadeleri alay konusu olmuştu.

Türkiye'de yaptığı araştırmalar ile adından söz ettiren Fizyoloji Uzmanı Doç. Dr. Oytun Erbaş, koronavirüs Türkiye'ye gelse bile salgın yapamayacağını söylemişti.