Abdullah Gül o soruyu ilk kez yanıtladı: Aday olacak mı ?

Abdullah Gül o soruyu ilk kez yanıtladı: Aday olacak mı ?
Güncelleme:

2019 yılındaki kritik Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkındaki "SP'nin adayı Gül olacak" iddialarına ilk kez yanıt verdi.

2019'da yapılacak olan kritik cumhurbaşkanlığı seçimle ilgili Abdullah Gül'ün aday olup olmayacağı tartışmaları sürüyor. Gazeteci Gürkan Hacır, Gül ile bir görüşme gerçekleştirdiğini ve bu soruya kendisine yönelttiğini söyledi.
 
Gazeteci Gürkan Hacır, CNN Türk ekranlarındaki Gece Görüşü programında konuştu. 2019 yılında gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı seçiminin tartışıldığı programda Hacır, önemli açıklamalarda bulundu. Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ofisinde ziyaret ettiğini ifade eden gazeteci Hacır, Gül’ün erken seçim beklemediğini ve seçimlerin zamanında, 2019 yılında yapılacağını düşündüğünü söyledi.

CHP VE SP İLE GÖRÜŞMEMİŞ

Ziyaret esnasında Gül’e bazı sorular yönelttiğini ifade eden Hacır, Gül’ün kendisine, CHP ile 2019 seçimlerinde adaylık konusunda hiçbir görüşmesinin olmadığını yine aynı şekilde Saadet Partisi ile de görüşmediğini söylediğini açıkladı.

Açıklamaların ardından kendi fikrini de açıklayan Hacır, Abdullah Gül’ün toplumsal bir mutabakat üzerinden aday olabileceğini söyledi.