AK Parti'den Sinan Oğan'ın açıklamalarına yalanlama

AK Parti'den Sinan Oğan'ın açıklamalarına yalanlama
Güncelleme:

AK Parti'den "sığınmacıların gideceği takvim hazır" diyen Sinan Oğan'a yalanlama geldi. AK Partili eski milletvekili Yasin Aktay, "takvim falan yok" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı alan Sinan Oğan, AK Parti ile görüşmesinde “Sığınmacıların geri gönderilmesi için takvim yapılmasının konuşulduğunu” belirtmişti. Oğan’ın açıklamasına AK Partili eski milletvekili Yasin Aktay’dan yalanlama geldi. Aktay, “Takvim falan yok” dedi.
ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı almıştı.

Oğan, “Sığınmacıların kendi ülkelerine geri gönderilmeleri için bir takvimin yapılması konuşuldu” derken, seçimin sona ermesinin ardından AK Parti’li Yasin Aktay’dan yalanlama geldi.

“TAKVİM FALAN YOK”

Turkish News Portal’a konuşan  26. dönem AK Parti Siirt Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Yasin Aktay, “Sığınmacıların gönderilmesi için takvim falan yok. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan zaten neredeyse 2-3 yıldır Suriye’de gönüllü olarak gitmesi için şartlar oluşturuyor. Şehirler oluşturuluyor” dedi.