Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu bombası

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu bombası
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kars'a gidecek uçakların biletlerin fiyatının yüksek olduğu yönündeki şikayetler geldiğini anlatan Erdoğan, biletlerde indirim yapılacağı müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kars 6. Olağan İl Kongresi öncesi kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim sizden bir ricam var: 2019 farklı bir yıl, öyle mi? 2019'un martında yerel seçimleri yapacağız. Kasımda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin seçimi var. Bunun için ne yapacağız? Şimdiden başlayıp Mart ve Kasım'a kadar çalışacağız. Bizim Rabia'mız var." dedi.

UÇAK BİLETİ MÜJDESİ

Uçak biletlerinin yüksek oludğu yönünde bilgiler geldiğini anlatan Erdoğan, " Otobüsten inerken Vali Bey kulağıma fısıldadı. (Uçak fiyatları) Sonra dedim bak yaz kış fiyatlar değişiyormuş, hele hele Sarıkamış hareketlenmiş. Hadi bakalım seferleri artırın ve fiyatları indirin dedik. Sağolsun başkan da yönetim kurulumu toplayacağım ve değerlendireceğim dedi. İnşallah bizde bunu takip edeceğiz" ifadesini kullandı. 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun asılsız iddiaları hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan “İddia büyük ama özünde tam bir komedi" diyerek, "Dün belge dedikleri kağıtları gördükten sonra anladık ki birileri bu zatı fena halde tongaya düşürmüş. Sanıyorum CHP'de hiçbir zaman bitmeyen ve bu gidişle bitmeyecek olan adam harcama, adamın ayağını kaydırma oyununa bu defa Kemal'in kendisini kurban edecekler, yazık." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kars 6. Olağan İl Kongresi'nde Kılıçdaroğlu'nun asılsız iddiaları hakkında konuştu. Erdoğan, "Daha Çorum ile Çorlu'yu ayırt edemiyor. Daha önce Kağıthane ile Kağıttepe'yi karıştırdığı gibi. İddia özünde tam bir komedi. Şahsımı itham ediyor. Güya hesap uzmanı ya oturup hesaplaşalım diyor. Benm bu zatı dinleyecek kadar heba edecek vaktim olmadığı için söyledikleri kulağıma geç ulaştı. Kendisine İstanbul'dan cevap verdim." ifadelerine yer verdi.

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü;

"Azıcık onuru haysiyeti şerefi olan yüreğinde utanma duygusu olan bir kimsenin iki yoldan birini seçmesi gerektiğini söyledim. Sonra grup toplantısında elinde kağıtlarla çıkarak güya iddialarını belgelendirdi. Ama belge dediği bu kağıtları düne kadar kimseye vermedi.

BİRİLERİ BUNU FENA TONGAYA DÜŞÜRMÜŞ

Ben de geçmişte kendisinin birçok yalanını ifade ettim. Ardından sorduğu soruya cevabımı bir kez daha tekrarladım. Zerre kadar senin aklın olsa o isim özel kalem müdürü mü diye sorar. Kılavuzu karga olanın... Bunlar işte maalesef böyle bir yanlışın peşinde gidiyor. Belge dediği kağıtları gördükten sonra anladık ki birileri buz atı fena halde tongaya düşürmüş.

ŞİMDİ DE KILIÇDAROĞLU'NU KURBAN EDECEKLER

CHP'de bitmeyecek olan adamın ayağını kaydırma oyununa Kemal'in kendisini kurban edecekler. Orası artık bizi çok da ilgilendirmiyor. Bu zatın belgelerini görünce anladık ki bir şirket alışverişi için harcanan paraların dekontlarını 'Yurtdışına para gönderiyorlar' diye vermişler. Yani ortada yurtdışına gönderilen bir para yok. Halkbankası ile Albaraka arasındaki bir alıvşerilşin belgeleri var. Bu elindeki belgeler de sahte

 
.

Seçiniz...