İmamoğlu'ndan Soylu'ya ''ahmak'' yanıtı !

İmamoğlu'ndan Soylu'ya ''ahmak'' yanıtı !
Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşadığı "ahmak" polemiği hakkında "Ben belediye başkanıyım, işime bakarım" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisi hakkındaki sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Söz konusu açıklamalarla ilgilenmediğini, Süleyman Soylu'nun siyasi bir mecra oluşturmaya çalıştığını belirten İmamoğlu, "Ben, belediye başkanıyım, işime bakarım. İnanın hiç önemsemiyorum." ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı Tünel tamamlama töreninde konuştu.

Törenin ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, "Türkiye'nin terör sıfatıyla görevden aldığı belediye başkanlarının hapse atılmasını savunmak doğruysa, ben milletimden ve İmamoğlu'ndan özür dilerim" sözlerinin anımsatılması üzerine şunları kaydetti:

"İnanın ilgilenmiyorum yani. Başka konulara geçelim. Hiç değerli bir beyan da değil. Cevap verilecek bir pozisyonda da değil. Tümüyle siyasi bir mecra oluşturmak istiyor. Ben, belediye başkanıyım, işime bakarım. Bu memleketin bütün sorunlarıyla, bir vatandaş duyarlılığıyla ilgileniyorum. İnanın hiç önemsemiyorum."

Seçiniz...