İşte son anket: Muharrem İnce hangi partiden ne kadar oy alır?

İşte son anket: Muharrem İnce hangi partiden ne kadar oy alır?
Güncelleme:

Yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce'yle ilgili yapılan son anket çalışması paylaşıldı. SONAR'ın anketine göre 'Muharrem İnce parti kurarsa oy verir misiniz?' sorusuna katılımcıların yüzde 15,8 'evet' dedi. Öte yandan anket sonucunda İnce'nin hangi partiden ne kadar oy alacağı da belirtildi.

Yeni parti iddiaları Ankara kulislerini hareketlendirirken anket çalışmaları da hız kazandı. Son olarak CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sunduğu "Tarafsız Bölge" programına konuk olan SONAR Araştırma'nın başkanı Hakan Bayrakçı, yeni parti kuracağı konuşulan Muharrem İnce ile ilgili yaptığı anketin sonuçlarını açıkladı.

Bayrakçı, 26 ilde 2850 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen ankette katılımcılara "Muharrem İnce parti kurarsa oy verir misiniz?" sorusunu yönelttiklerini söyledi.

Bayrakçı, katılımcıların yüzde 15,8'inin "Evet", yüzde 72,3'ünün "Hayır", yüzde 7,8'inin "Kararsız", "Fikrim yok" diyenlerin oranının ise 4,1 olduğunu ifade etti.

İNCE HANGİ PARTİDEN NE KADAR OY ALIR?

Anket sonuçlarına göre; Muharrem İnce CHP'den yüzde 7,6, AK Parti'den 1,6, İYİ Parti'den 1,5, MHP'den 0,7, HDP'den 0,6 ve kararsızlardan ise 3,8 oy alıyor.

Sonar Araştırma'nın Cumhurbaşkanlığı anketi sonuçları açıklandıSonar Araştırma'nın Cumhurbaşkanlığı anketi sonuçları açıklandı