Sinan Oğan'dan kurultay açıklaması !

Sinan Oğan'dan kurultay açıklaması !

MHP'de olağanüstü kurultay hakkında Sinan Oğan açıklama yaptı.

MHP'de olağanüstü kurultay için imza toplayan muhaliflerden olan Sinan Oğan, "Artık yapılması gereken, ülkücü lider sorumluğunun gereği olarak Genel Başkanımızın MHP Tüzüğü, Siyasi Partiler Yasası ve Anayasa çerçevesinde olağanüstü kurultayı toplamasıdır." dedi.

MHP genel merkezine topladıklarını 543 imzanın bugün teslim edilmesinin ardından yazılı basın açıklaması yapan Oğan, şunları dile getirdi: "Bugün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'ne ülküdaşlarımızın hayır dualarıyla attığı imzaları sunulmuş, aynı zamanda milyonlarca Türk milliyetçisinin demokratik talebi, ülkücü hareketin bir iç muhasebe yapma isteği iletilmiştir. Öncelikle imza veren bütün delegelerimizi kutluyor ve her birisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

2186927.jpg

Artık yapılması gereken, ülkücü lider sorumluğunun gereği olarak Sayın Genel Başkanımızın MHP Tüzüğü, Siyasi Partiler Yasası ve Anayasa çerçevesinde olağanüstü kurultayı toplamasıdır. Bilinmelidir ki, kutlu davamız, şahsi menfaatlerden dolayı ülkücü iradenin tecelli etmesinin engellenmesi sebebiyle herhangi bir mahkeme davasına konu olmayı hak etmemektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, ülkücü iradenin bizlere kıymetli bir emaneti olarak gördüğümüz imzalarının ve baskı altına alınmaya çalışılan delegelerimizin hakkının sonuna kadar savunucusu olacağımızı altını çizerek belirtmek isterim.

Her zaman, yer ve şart altında söylediğimiz gibi; Ülkücü Hareket Engellenemez!"