Tanju Özcan kendisine yapılan teklifi canlı yayında açıkladı

Güncelleme:

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan katıldığı canlı yayında İYİ Parti ile görüştüğüne dair iddialara yanıt verirken dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ünzile Yüksel, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TÜRKAD Başkan Yardımcısı Avukat Cem Kaya, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, hukukçu Dr. Rezan Epözdemir, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk oldu. 

Birçok partiden kendisine davet olduğunu belirten Özcan "İYİ Partiyle resmi olarak adaylık görüşmem olmadı gayri resmi olarak konuşuyoruz. Birçok partiden davet var. Benim şu anda genel eğilimim bağımsız olarak girmek. Eğer CHP’ye dönemezsem, dönsem bile Sayın Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkan olduğu bir CHP’de aday adayı da olmayacağım gönlümden geçen de bağımsız aday olmak." dedi.

Aktaş'ın "Gayri resmi olarak başka partilerde dediniz hangi partiler AK Parti de var mı?" sorusuna Özcan "Hemen hemen hepsi. AK Parti zaten geçici ihracımdan bu yana benzer tekliflerle geliyor. AK Partili üst düzey yetkililer aradılar birkaç tanesi bu teklifler resmi bir teklif diyen olmadı Sayın Erdoğan’ın bilgisi dahilinde diyen olmadı ben zaten Sayın Erdoğan’la siyaset yapamam bana cumhurbaşkanı yardımcılığı bile teklif etseler ben Sayın Erdoğan’la siyaseten birlikte yürüyemem diye söyledim. MHP’den de arayanlar var." yanıtını verdi