''Tayyip beyden öbür dünyada davacı olacağım''

''Tayyip beyden öbür dünyada davacı olacağım''
Güncelleme:

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, AK Parti lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öbür dünyada davacı olacağını açıkladı.

2023 seçimleri için geri sayım sürerken Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında çok konuşulacak bir çıkış geldi. Diken'den Altan Sancar'ın sorularını yanıtlayan Karamollaoğlu, Erdoğan' hakkında "öbür dünyada davacı olacağım" dedi.

"Hepimiz yarın Cenabı Hakk’ın huzuruna çıkacağız. Onun için Tayyip Bey’den davacı olacağım. O kendisini nasıl savunur onu bilmem" diyen Karamollaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Adalet mülkün temelidir, bu iş olsun diye söylenen bir söz değildir. Siz adaletten saptığınız takdirde sizinle beraber olmadığı için başkalarını töhmet altına sokarsanız, hesabını veremezsiniz. İstanbul Belediye seçimlerinde hemen bizi suçladılar, “Vay hainler. Siz olmasanız biz kazanacaktık” dediler. Allah’tan ki ikinci seçime karar verdiler. Yoksa bugün hala biz itham ediliyor olacaktık. Araya 800 bin fark çıkınca şok oldular, izah edemediler. Çünkü artık Saadet Partisi’nin kararıyla olan bir şey olmadığını gördüler. Biz hiçbir zaman iftira atmayız, yalan söylemeyiz. "

(Kaynak)