Silivri'de Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı Ve Hatıra Anıtı Açıldı

Silivri'de Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı Ve Hatıra Anıtı Açıldı

İSTANBUL (AA) - Silivri'de, Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı ve hatıra anıtı açıldı.İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, açılış...

İSTANBUL (AA) - Silivri'de, Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı ve hatıra anıtı açıldı.

İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, açılış töreninde, vatanı ve milleti uğruna toprağa düşmüş bütün şehitleri rahmet ve minnetle andığını söyledi.

Alparslan Türkeş'in Türk milleti için büyük görevlerde bulunduğunu, Türk milletinin yetişmesi için büyük mücadeleler verdiğini belirten Yıldırım, "Bugün, başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'in adının verildiği parkın açılışını sizlerle birlikte gerçekleştiriyoruz." dedi.

Alparslan Türkeş'in torunu Onurhan Homriş ise "Her şeyden önce bir borcumuzu ödeyelim. Bugün burada bu güzel parka Başbuğ Alparslan Türkeş'in adının verilmesine ve bu güzel anıtın buraya yapılmasında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.'' diye konuştu.

Park ve anıt, dua edilmesinin ardından açıldı.

Açılışa, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Antalya Milletvekilli Ahmet Selim Yurdakul, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ile bazı MHP ve Ülkü Ocakları yöneticileri katıldı.