Volkan Konak'tan Diyanet'in davası sonrasında ''beni silin'' çıkışı

Volkan Konak'tan Diyanet'in davası sonrasında ''beni silin'' çıkışı
Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Volkan Konak yaptığı paylaşımı sonrasında Diyanet'in kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu ve "beni silin" dedi.

Yılbaşı kutlaması için Kıbrıs'ta bir programa katılan şarkıcı Volkan Konak, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Atatürk'ün kurduğu diyanetin koltuğunu işgal eden zat, insanlığın hizmetine ücretsiz sunulan dini, maaşla icra etmek, eğlence ve de turizm alanında çalışan ve bu sökterlerin vergisinden maaş almayı içine sindirmek ancak sizin gibi bezirgan saltanatı süren kişilere yakışır. Bu akşam maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadehte sizler için içiyorum. Lütfen kabul buyurunuz…" ifadelerini kullanmıştı.

Konak'ın bu paylaşımı sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkan Ali Erbaş ve kuruma yönelik açıklaması nedeniyle Konak hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

Konak da "Herkes haddini bilecek. Benim ülkem kimsenin cüzdanına veya makam arabasının bagajına sığmayacak kadar büyük ve kıymetlidir. Dürüst, onurlu, cesur ve uygar insanlara selamlar olsun" demişti.

Ünlü şarkıcı şimdi de başka bir paylaşımıyla gündeme geldi.

Siyasi partileri hedef alan Volkan Konak "Ülkemizde ve Orta Doğu'da siyasi partiler ya tarikat ya tek adam sistemidir ve de siyaset yapan kişilerin zenginleşme alanıdır. Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda şarkı söylemem. Dolayısıyla beni silin. Ben yokum" dedi.