9 Mayıs haftasında yükselen burçlarınız neler söylüyor ?

Güncelleme:

Haber3.com yazarı astrolog Levent Gözaçan 9 Mayıs haftasını yorumladı: 9 Mayıs haftasında yükselen burçlarınız neler söylüyor ?

YÜKSELEN KOÇ: Pazartesi günü flörtleşmeler, çocuklarınız ya da riskli para oyunları yüzünden maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu konulardan uzak durun. Salı günü maddi konular ve kardeşlerle ilgili bir haber yüzünden psikolojiniz bozulabilir. Çarşamba maddi konuda düzelme olsa bile, kardeşlerle ilgili olumsuz psikoloji yaratan durum devam ediyor. Perşembe günü sorunlar ortadan kalkıyor. Hafta sonunda eş ile fikir ayrılıkları, meslek alanında önemli bir kayıp ve üzüntü gündeme gelebilir. Hafta boyunca, sosyal gruplaşmalar ya da toplantılar yüzünden maddi kayıplara çok dikkat etmelisiniz. Daha önceden üzüldüğünüz, duygusal sevgi beklentilerinizin karşılıksız kaldığı eski bir konu, bu hafta yeniden gündeme gelebilir. Meslek çalışmalarınızı kısıtlayabilir. O eski acıyı ya da sağlık sıkıntısını ortadan kaldırmak için yeni yöntemler denemelisiniz. Huzur duyacağınız alanlar; daha çok sanat çalışmaları, gizli aşk ilişkileri ya da gizli cinsel yakınlaşmalar olabilir. Ancak yine de gerçeklerden kaçmak için alkol ya da benzerlerine dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN BOĞA: Pazartesi günü aile içindeki duygusal sıkıntı eş ilişkileri ya da çevresel ilişkilerinize ve davranışlarınıza olumsuz yansıyacak görünüyor. Eğlenceye düşkünlük Salı günü, meslek alanında zıtlaşmalar ve maddi kayıplar getirebilir. Çarşamba ve Perşembe sorunlar ortadan kalkarak kendinizi çevrenize çok iyi gösterebilir ve tanıtabilirsiniz. Hafta sonunda eski bir duygusal yara can sıkıcı olabilir. Hafta boyunca; kararlı, sağlamcı, güvenilir, dürüst ve yenilikçi bakış açıları ve kararlar özellikle meslek alanında sizi başarılı konumda tutacak. Eşiniz ya da sevgiliniz ile fikir ayrılıklarında inatlaşmamaya dikkat etmelisiniz. Eski bir duygusal sorun ya da sevgi beklentisinin karşılıksız kalması hafta sonunda yeniden gündeme gelerek üzüntü yaratabilir. Ayrıca, meslek alanında patron, müdür ya da şef gibi bir yönetici ile asla inatlaşmaya girmemelisiniz. Huzur alanınız; gruplaşmalar, toplantılar, gizemli konuların geçtiği su kenarı geziler ya da bu tür gruplaşmalardan gizli ilişki arayışları olabilir.

YÜKSELEN İKİZLER: Pazartesi günü; yakın akrabalar, kardeşler, iletişimler gibi konular ile sağlık sorunları bir araya gelerek size psikolojik sıkıntı yaşatabilir. Üzücü haberler ya da duygusal sıkıntılar Salı günü aile içinde devam etme eğilimindedir. Çarşamba ve Perşembe günü bu sıkıntılar ortadan kalkacak gibi görünüyor. Ancak sosyal alanda kaypak davranışlar yüzünden fikir ayrılıkları olabilir. Hafta sonunda şans oyunlarını ya da yeni aşk arayışlarını deneyebilirsiniz. Hafta boyunca özellikle uzaktan çalışanlar ya da yabancılarla yürütülen meslek çalışmaları için sıkıntılı, bunalımlı, kısıtlanmalı bir süreç olabilir. Çalışmaların ve sorumlulukların karşılığı alınamayabilir. Yöneticilerle ilişkiler bozulabilir. Olabildiği kadar esnek, sabırlı, anlayışlı ve hoşgörülü olmalısınız. Bu dönemde inatçılık ve ani kararlar elde olanı kaybettirebilir. Sosyal konumda; bilgi görgü, eğitim, zenginlik, duygusal ve sezgisel yükseliş sizi önemli bir duruma getirebilir. Gelecek planları için girişimler yapmak ya da sosyal durumunuzu evli biri olarak devam ettirmek için uygun zamandır.

YÜKSELEN YENGEÇ: Pazartesi günü sosyal gruplaşmalar, yüzeysel grup arkadaşları ya da toplantılar yüzünden yaşayacağınız maddi kayıplar sizi üzebilir. Özellikle maddi konularda acele etmemeli ve heyecana kapılmamalısınız. Salı günü akrabalarla ilgili bir sağlık haberi sizi üzebilir. Çarşamba ve Perşembe günü sıkıntının gelip geçtiğini görebilirsiniz. Yakın akrabalarla bir araya gelme ve sosyalleşme için uygun zamandır. Eğer farklı görüşler ve fikir ayrılıkları için anlaşma zemini bulabilirseniz; uzak akrabalar, uzak geziler ya da yabancılarla görüşmeler için de uygun zamandır. Hatta uzaktan biriyle gönül işleri ve yakınlaşmalar için yeni fırsatlar olabilir. Hafta sonunda yöneticilerle, aile büyükleriyle ve yakın ikili ilişkinizle ilgili duygusal beklentiler boşa çıkabilir. Hafta boyunca gruplaşmalar, sosyal alanlar ya da toplantılar üzerinden cinsel yakınlaşma arayışlarınız size daha sonra sıkıntı yaratabilir. Sakin ve sabırlı olmalısınız. Rahatlama alanınız daha çok; yabancılar, uzaktakiler, uzaktan biriyle yakınlaşmalar hakkında olabilir.

YÜKSELEN ASLAN: Pazartesi günü duygularınız, kendinizi dışarıya göstermek, biraz ilgi çekmek üzerine yoğunlaşsa bile, bunda başarı şansınız zayıftır. Özellikle meslek alanında ve yönetici ilişkilerindeki sıkıntılar duygusal beklentilerinizi boşa çıkartabilir. Ayrıca sevgili ya da eş gibi yakın ilişkilerde yaşayacağınız fikir ayrılıkları biraz can sıkıcı olabilir. Salı günü duygusal sıkıntılarınız maddi konulara yöneliyor. Neyse ki Çarşamba günü maddi konularda olumlu değişimler, Perşembe günü ise akrabalar arasındaki sıcak yakınlaşmalar moral vericidir. Hafta sonunda uzaktaki eski bir gönül meselesi ile yeniden karşılaşma olasılığı vardır. Bu defa daha anlayışlı ve hoşgörülü olmalısınız. Hafta boyunca gelecek planları, meslek, yönetici ilişkileri ve eş ilişkileriniz arasında birbirlerini kısıtlayan ya da engelleyen durumlar var. Kararlarınızı acele etmeden ve sakin bir ruh haliyle vermelisiniz. Rahatlama alanınız; daha çok soyut ve içsel konularla ilgilenmek, cinsel yakınlaşmalar ya da başkalarına ait maddi konulardan yararlanmak hakkındadır.

YÜKSELEN BAŞAK: Pazartesi günü psikolojik bunalım zamanı olabilir. Gizli düşmanlar can sıkıcı olabilir. Olabildiği kadar gizli kapaklı işlerden uzak durmalısınız. Salı günü yöneticiler ve gelecek planları ile ilgili huzursuz ruh haliniz devam ediyor, uyku sorunu olabilir. Ancak yine de mesafe olarak uzaktaki yeni hedefler için uygun zamandır. Çarşamba günü uzak yoldaki ya da yabancılarla ilgili hedefler ve girişimler daha da güçleniyor. Ancak eş ya da sevgili ilişkilerinde fikir ayrılıkları olabilir. Perşembe günü bu fikir ayrılıklarını giderebilirseniz hem maddi hem de manevi yönden huzur bulabileceğiniz hatta evlilik kararı alabileceğiniz zamandır. Cuma günü benzer şanslı durum maddi konularda ve karşı cinsle yakınlaşmalarda devam ediyor. Perşembe ve Cuma günü birlikteliklerle ilgili huzur alanınız çin şanslı zamandır. Hafta sonu özellikle uzaktaki bağlantı üzerinden beklediğiniz iyi haberleri alamadığınız için duygusal bir kaos yaşama olasılığı vardır. Hafta boyunca, uzaktaki kişiler, yeni iş olanakları ya da sağlık alanı üzerinde genel bir kısıtlanma ya da engellenme durumu vardır. Salı ve Çarşamba günü umut verici gelişmeler olsa bile, genel durum aslında bunalımlı bir bekleyişi gösteriyor.

YÜKSELEN TERAZİ: Pazartesi günü sosyal gruplaşmalar, toplantılar ve yüzeysel arkadaşlıklar üzerinden başlayan duygusal sıkıntılar ve eğlence anlayışı farklılıklarına, Salı günü uzaktan gelen üzücü bir haber de eklenerek 2 gün arka arkaya psikolojik sıkıntı yaratabilir. Çarşamba günü sürpriz cinsel yakınlaşmalar yeniden psikolojiyi düzeltecek görünüyor. Perşembe günü de eş, sevgili gibi konularda iyi şans devam eder. Ancak meslek alanında uyumlu ve dengeli olmalısınız. Bunu başarabilirseniz hafta sonunda maddi anlamda kazançlı çıkabilirsiniz. Ancak başkalarının parasını yönetme ile ilgili fikir ayrılıkları olabilir. Hafta boyunca yoğun olacağınız bilinçaltı korkular ve ölüm ötesi konular, flörtleşme ya da cinsel arayışlarınızı kısıtlayabilir ya da endişeli durumlar yaratabilir. Hızlı kararlardan kaçınarak, daha rahat bir psikoloji ile yeni kararlar alabilirsiniz. Aileden gelen miras ile ilgili önemli gelişmeler olabilir. Rahatlama alanınız iş ortamı ve sağlık ile ilgili konulardır.

YÜKSELEN AKREP: Hafta boyunca etkili olacak; ev, aile, meslek, yöneticiler, gelecek planları, aile büyükleri, eş ya da sevgili ilişkilerindeki kısıtlı ya da engelli durumlar yüzünden zaman zaman psikolojik sıkıntılar artabilir. Pazartesi günü de duygusal ve psikolojik yönden sıkıntının yükseleceği zamandır. Salı günü grup arkadaşları ile yakınlaşma arayışları olumsuz haberler ile düş kırıklığı yaratabilir. Çarşamba ve Perşembe günü yeni aşk arayışları için verimli gündür. Cuma günü eski bir sağlık sorununun tekrarlaması duygusal ve psikolojik yönden olumsuz etkileyebilir. Hafta sonu; meslek, aile ve eş ilişkilerinin olumsuz yönü ve psikolojik etkileri yeniden güçlenecek görünüyor. Cinsel çekicilik gösterileri özellikle pazar günü, birçok dengeyi olumsuz yönde ve kalıcı biçimde bozacak gibidir. Yakın tanıdıklar yoluyla bir sevgili bulmak için fırsatlar var. Huzur alanınız duygusal aşk arayışları, gizemli konular, soyut kavramlar, şans oyunları ve çocuklardır. Su kenarı geziler size iyi gelebilir.

YÜKSELEN YAY: Pazartesi günü yabancılarla ilgili konular, duygusal beklentiler ya da kalbinizdeki uzakta olan bağlantılar için sorunlu zamandır. Beklediğinizin dışında haberler gelebilir. Aile büyükleri ile zıtlaşmalar ya da fikir ayrılıkları görülebilir. Sevgili, eş ya da meslek alandaki etkilenmelerle birlikte Salı günü de devam edebilir. Çarşamba günü; meslek, ev, aile, sosyal konum, iş ve maddi kazançlar için şansınızın çok yüksek olduğu zamandır. Aile ile sıcak yakınlaşmalar, gezmeler ve duygusal anlar paylaşabilirsiniz. Perşembe günü benzer olumlu durumlar zayıflasa bile devam ediyor. Cuma günü grup arkadaşlıklarında, gereksiz duygusal davranışlar yüzünden maddi zarara uğrayabilirsiniz. Bu konuda risk almayın, inatçılık yapmayın. Yoksa maddi zararın yanında psikolojik sıkıntı da Cumartesi günü peşinizde olabilir. Pazar günü özellikle aile ilişkileri ile yeniden moral bulabilirsiniz. Hafta boyu yoğun olacağınız iş ortamı, sorumluluklar ve sağlık alanında olumsuz haberler alabilirsiniz. Yönetici birinden gelen kısıtlama haberi iş ortamında keyif bozucu olabilir. Tepkilerinizi hemen vermeyin ve bekleyin. Çünkü acele kararlar daha büyük sıkıntı getirebilir. Akrabalarla ilgili bir sağlık sorunu duyabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Pazartesi ve salı günü, Ay’ın konumu içsel duygu dünyasında endişeler, ölüm korkusu, para kaybı korkusu, fizik ötesi alandan gelecek büyü gibi tehlikeler ya da fiziksel alanda sağlık sorunları yaratabilir. Çarşamba uzaktan biriyle flörtleşme için haberleşmeler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Ancak Perşembe sorunlar ortadan kalkacak görünüyor. Hafta sonunda aile ya da akrabalarda duygusal sıkıntı yaşatacak fikir ayrılıklarına dikkat etmek gerekir. İyi tanımadığınız kişilerle flörtleşme arayışları için heyecanlı olsanız bile, daha sakin ve dikkatli olmalısınız. Kendinizi yakıcı ve yıkıcı gösterilerle anlatma ve hakimiyet kurma isteğiniz, hafta sonuna yaklaştıkça ciddileşen maddi kayıplara neden olabilir. Ani kararlardan, heyecandan ve inatçılıktan kaçınmalısınız. Alacaklar ya da borçlar için sıkıntılı haftadır. Aile ile ilgili eski duygusal üzüntülerle yeniden karşılaşma olasılığı vardır. Rahatlayacağınız alan; yakın çevre arkadaşlıkları ya da akrabalarla duygusal yakınlaşmalar, yeni tanışmalar, su kenarı geziler ya da enerjik hissedeceğiniz iletişimler olabilir.

YÜKSELEN KOVA: Haftanın ilk günlerinde Ay’ın konumu özellikle eş, sevgili gibi yakın ikili ilişkileri zorlayabilir. Duygusal sıkıntılar ve kadın erkek çatışmaları olabilir. Bu durum aile büyükleri ile olan ilişkilerde ya da anne baba arasında da görülebilir. Salı ve Çarşamba, cinsel ağırlıklı psikolojik sıkıntılar, Perşembe bu sorunların ortadan kalkması, hem aile ile hem de flörtleşme arayışlarında mutlu günler var. Hafta sonunda, uzaktaki akrabalardan eski bir sağlık sorunu ile ilgili haber alabilirsiniz. Hafta boyunca özellikle aile ya da ev içinde ani kararlar, baskıcı davranışlar, katı ve inatçı tutumlardan uzak durmak gerekir. Çünkü bunlar, hafta sonuna yaklaştıkça yıkıcı etkiye dönebilir. Çevresel ilişki kurma seçimlerinizdeki; dik başlı, inatçı, katı ve soğuk davranışlar hem aile ilişkileri, hem de yöneticilerle aranızda sorun yaratma eğilimindedir. Kardeşler ya da akrabalarla ilgili eski bir üzüntü hakkında umut verici haberler alabilirsiniz. Rahatlayacağınız alan maddi kazanımlar, alacak verecek hesapları, meslek alanından gelecek paralar olabilir. Sezgilerinizi cesaretle kullandığınız girişimlerinizin ödülünü almaya devam edeceksiniz.

YÜKSELEN BALIK: Pazartesi günü Ay’ın göksel konumu, kardeşlerle ilgili, psikolojik ağırlıklı sıkıntıyı işaret ediyor. Çarşamba buna aile büyükleri de katılıyor. Çarşamba’dan itibaren sorunlar çözüme daha yakın. Perşembe yeniden huzurlu ilişkiler var. Hafta sonunda maddi konularda zıtlaşma eğiliminde olabilirsiniz. Yrıca cinsel yakınlaşmalara dikkat etmelisiniz. Hafta boyunca, zihinsel becerilerinizi kullanma zorluğu yaşayabilirsiniz. Akrabalarla ilgili bazı kısıtlanmalı durumlar, hastane haberleri ya da diğer sağlık sorunları duyabilirsiniz. Meslek ortamındaki başarılar maddi konulardaki eski üzüntülerin üstesinden geleceğinizi haber veriyor. Huzur duyacağınız alan, çevrenizde sevilip saygı görmek ve yeni tanışmalarınız olacak. Nazik, bilgili, duygulu, yüksek sezgili, iyi niyetli, yardımsever tavırlarınız ve cesaretiniz bu hafta sizi tanıyan, seven ve cinsel yönden çekici bulanların sayısını yükseltiyor. Bunun tadını çıkartın, yeni çevreler edinin ve hatta maddi ya da manevi yönden kazançlar için yeni başlangıçlar yapın.