Acun Ilıcalı'dan Adnan Oktar itirafı

Acun Ilıcalı'dan Adnan Oktar itirafı
Güncelleme:

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı Adnan Oktar’la olan ilişkisiyle ilgili ilginç bir açıklama yaptı. Ilıcalı, bir dönem Adnan Oktar’la görüştüğünü itiraf etti.

Acun Ilıcalı’nın kanalında çalışan Seda Akgül, Acun Ilıcalı hakkında “Adnan Oktar’ın yanına gittikten sonra aniden zenginleşti” demesi sosyal medyanın gündeminde yeniden Acun Ilıcalı'nın Adnan Oktar'la ilişkisi gündeme gelmişti.

Acun Ilıcalı uzun zamandır hakkındaki "Adnan Oktar'ın eski müridiydi" iddiaları için sessizliğini bozdu. Youtube'ta bir yayına katılan Acun Ilıcalı merak edilen sorulara tek tek yanıt verdi. 

Adnan Oktar'ın "Acun Ilıcalı da benim talebemdi. Ağabeyi de. Doktordur ağabeyi. Uzun süre benim yanımda kaldı ağabeyi. Daha eskidir. Acun da 10-15 yıllık talebemdir. O çok yaman bir kerata. Küçük yaşta annesi babası trafik kazasında ölmüştü. Küçük sevimli bir kızı vardı, onu çok severdik." iddialarına Ilıcalı'dan yanıt geldi.

Gazeteci Enver Aysever'in programında katılan Ilıcalı iddialara ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

"19 yaşındaydım. Annemlerin rahmetli olduğu bir dönem. Manevi açıdan yakın hissettiği dostlarımla bir dönem görüşmüşlüğüm oldu. 35 sene önce. 1 buçuk 2 yıl. Sonra bulunduğum ortamı beğenmeyerek ayrıldım."

Acun Ilıcalı, Oktar ile yakın dönemde tekrar görüşüp görüşmediğine dair soruya ise, "35 yıldır görüşmüyorum. Neredeyse 50 yıl oldu. Ondan sonra ne bir kere gördüm. Ne de yan yana geldim. Ne yapalım şimdi?" şeklinde yanıt verdi.

Sanık Adnan Oktar'ın 'örgüt yöneticiliği', 'cinsel istismar', 'eğitim hakkının engellenmesi', 'eziyet', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak' ve 'kişisel verilerin kaydedilmesi' suçlarından toplamda 891 yıl hapisle cezalandırıldığı davada geçtiğimiz günlerde HSK 2. Ceza Dairesi, Adnan Oktar'la irtibatlı oldukları tespit edilen 5 yargı mensubu hakkında yargılama izni verdi.