Burcu Esmersoy ünlü iş adamı ile aşk yaşıyor

Burcu Esmersoy ünlü iş adamı ile aşk yaşıyor
Güncelleme:

Güzel sunucu Burcu Esmersoy'un gönlünü işadamı Berk Suyabatmaz'a kaptırdığı ortaya çıktı

Aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Burcu Esmersoy'un şansı döndü. Aralık 2016'da kendisine evlenme teklif eden işletmeci Tuna Aksu'dan "Seninle evlenmek ve çocuk sahibi olmak istemiyorum" diyerek ayrılan Esmersoy, gönlünü işadamı Berk Suyabatmaz'a kaptırdı.

Kısa süre önce tanışan ikiliyi ortak arkadaşlarının bir araya getirdiği öğrenildi. Aralarında Berrak Tüzünataç'ın da olduğu birçok ünlü güzelle aşk yaşayıp tasarımcı Deniz Marşan'la da evliliğin eşiğinden dönen işadamı, jestleriyle çok beğendiği güzel sunucunun aklını başından aldı.

Çapkın işadamının ilgisinden etkilenen güzel sunucu da Suyabatmaz'la gizli gizli görüşmeye başladı. Öyle ki ünlü sunucu, geçtiğimiz günlerde işadamının günlük 5 bin 250 euro'ya (yaklaşık 22 bin TL) kiraladığı 'Cobra King' adlı 34 metrelik guletle Bodrum'da tatile çıktı.

Cinayete kurban giden yakın dostu Vatan Şaşmaz'ın Üsküdar'daki cenaze töreninde katılmak için tatiline ara verip İstanbul'a gelen Esmersoy, yine Bodrum'daki aşkının yanına gitme planı yaptı.

Ege koylarını gezip romantik anlar yaşayacak olan ikilinin bayram nedeniyle oluşacak Bodrum'daki yoğunluktan kaçmak için de karaya ayak basmayacakları tahmin ediliyor.

Çiçeği burnunda aşıkların objektiflere yakalanmamak için rotayı daha sonra Yunan Adaları'na çevireceği konuşuluyor.

Birçok ünlü güzelle aşk yaşayan Berk Suyabatmaz, Esmersoy'u instagram'da takip ediyor. Temkinli davranan Esmersoy ise işadamını takip etmiyor.

Çiçeği burnunda aşıkların romantik anlar yaşadığı 'Cobra King' isimli 34 metrelik ultra lüks yatta toplam 4 kamara var. 1 kaptan, 1 aşçı, 1 makineci, 1 gemici ve 2 servis görevlisi olmak üzere 6 mürettebatın hizmet verdiği yatın günlük kira bedeli 5 bin 250 euro yani yaklaşık 22 bin TL...

Takvim