Gangnam Style'dan sonra bir bomba daha !

Gangnam Style'dan sonra bir bomba daha !

3 yıl önce 'Gangnam Style' ile fenomen olan ve YouTube'un sayaçlarını bile bozan PSY, yeni klibi 'Daddy' ile bir kez daha karşımızda..

Güney Koreli müzisyen PSY hayatımıza 'Gangnam Style' ile girdi. Ona uzun süre dirensek de, bir süre sonra karşı koyamadık. 'Gangnam Style' ne olduğunu anlayamadığımız bir hızla yayıldı, zamanla fenomene dönüştü. Şarkı o dönem öyle büyük hit oldu ki, YouTube'un sayaçlarını bozdu. 3 milyara yakın izlenme oranıyla YouTube tarihinde en çok izlenen video olma özelliği kazandı. 

Hürriyet'in haberine göre üç yıl içinde yeni bir 'Gangnam Style' çıkaramayan PSY yine de 'sabrın sonu selamettir' dedi ve yeni klibi 'Daddy'yi bu hafta yayınladı.  Klip yayınlandığı ilk 24 saat içinde 6 milyon izlenme oranına ulaşınca, haliyle akıllara 'Yeni Gangnam Style bu şarkı mı?' sorusu geldi.

Klibin bir bölümünde görünen Türk bayrağı da Türkiye'yi (nedense) çok heyecanlandırdı.

Yeni klibinde PSY hem bebek, hem çocuk, hem yetişkin hem de dede olarak defalarca karşımıza çıkıyor. Şarkıya 2NE1 grubundan Chaelin Lee de eşlik ediyor ve soruyor: 'Bu vücudu nereden aldın?' PSY cevaplıyor: 'Babamdan!'

Dijital haber paylaşımının önemli mecralarından Mashable, yeni klibi 'korkutucu ve olağanüstü' olarak değerlendirdi ve 'Daddy'nin 'Gangnam Style' ile aşık atabilecek bir şarkı olduğunun altını çizdi. Haber platformu Daily Mail ise PSY'ın yeni şarkısını 'Bunu görmek zorunda olduğunuz için özür dileriz' diye tweet atarak verdi.

Bu arada dikatli kulaklar, 'Daddy'nin 'sıfır' bir şarkı olmadığını anlamıştır. The Black Eyed Peas'ten tandığımız Will.i.am'in 2007 yılında yayınladığı solo albümü'Songs About Girls'ün çıkış şarkısı, 'I Got It From My Mama', PSY versiyonunda 'I Got It From My Daddy' olmuş.

Bakalım PSY'ın yeni şarkısı 'Daddy' de viral bir hite dönüşerek 'Gangnam Style'ıgölgede bırakacak mı?

[PAGE]



1-20151202154217.jpg

[PAGE]



2-20151202154217.jpg

[PAGE]



3-641.jpg