İbrahim Tatlıses büyük oğlu Ahmet Tatlıses'i sildi!

İbrahim Tatlıses büyük oğlu Ahmet Tatlıses'i sildi!
Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde ''Hastayım kimsem yok'' diyerek sitem eden İbrahim Tatlıses, yaptığı paylaşımla büyük oğlu Ahmet Tatlıses'i yok saydı.

‘Hastayım kimsem yok’ diye aile fertlerine sitem eden İbrahim Tatlıses, yaptığı paylaşımla büyük oğlu Ahmet Tatlıses'i yok saydı. Kızı Gülşen ile karesini paylaşan Tatlıses altına şu mesajı düştü:  ‘Bu benim Gülşen’im. Kimseyle kavga etmez. Bir de Gülden’im var babası hep duasındadır. Artı bir de Melek’im var o da babasının doktoruyla ilaçlarıyla uğraşır… Bir de Elif’im var ki sormayın! ‘Nasılsın baba’, ‘Süperim kızım’, ‘Ben de süperim baba’ deyip bitiriyor beni… Bir de Dilan var ki keşke erkek olsaydı. İdo’daki edep ve saygı da herkese örnek olacak boyuttadır. Bunların duası bana yeter de artar bile… Allah bunları bana çok görmesin.’

Tek tek çocuklarından  bahseden Tatlıses büyük oğlu Ahmet Tatlıses’in adını dahi anmadı.. Baba-oğulun arası Bodrum’daki evlerin satışı yüzünden 1 yıldır açık. Tatlıses geçen ay beyin ameliyatı olan oğlunu hastanede ziyaret etmemişti.

İbrahim Tatlıses büyük oğlu Ahmet Tatlıses'i sildi! - Resim : 1