Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisine 2 transfer daha

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisine 2 transfer daha
Güncelleme:

“Güzel Atlar Diyarı” dizisi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan Mahsun Kırmızıgül dizisinin oyuncu kadrosuna 2 ismi daha kattı.

Yıllar sonra Güzel Atlar Diyarı adlı dizi ile setlere geri dönen Mahsun Kırmızıgül ortağı Murat Tokat’la gişe rekortmeni filmlere ve çok izlenen dizilere imza attığı Boyut Film ve duayen yapımcı Fatih Aksoy’un çekeceği dizinin kadrosuna Halil Ergün ve Meltem Cumbul’un ardından 2 önemli oyuncu daha katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Melis Birkan İstanbul, Diyarbakır, Karadeniz ve Kapadokya’da çekilecek olan dizinin kadrosuna katıldı.

Ünlü oyuncu Kanal D’de seyirciyle buluşacak olan dizide “Ünzile” rolüne hayat verecek. Mahsun Kırmızıgül’ün ilk bölümlerini yöneteceği, Feraye Şahin’in yazdığı diziyle el sıkışan bir diğer isim ise Eren Vurdem… Başarılı oyuncu masalsı bir aşk hikâyesinin anlatılacağı dizide “Cihangir” rolünü canlandıracak.

Mahsun Kırmızıgül'den yeni dizi: Güzel Atlar Diyarı

Müzisyen, yönetmen, senarist, ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül, yıllar sonra televizyona dizi yapmaya hazırlanıyor. Kırmızıgül’ün Murat Tokat’la ortağı olduğu Boyut Film’in yeni dizisinin adı 'Güzel Atlar Diyarı' olacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin oyuncu kadrosunun ilk ismi Halil Ergün. Çekimleri İstanbul, Diyarbakır, Karadeniz ve Kapadokya’da yapılacak dizi yakında sete çıkacak.

Kanal D’de ekrana gelecek dizinin yapım ortağı ise yapımcı Fatih Aksoy oldu.