Netflix'in Eylül ayı yapımları açıklandı

Netflix'in Eylül ayı yapımları açıklandı
Güncelleme:

Netflix Eylül ayında yayınlayacağı yeni yapımları açıkladı...

Keyifli anlar, heyecan dolu hikayeler ve sürükleyici karakterler, bu ay da Netflix'te izleyicilerle buluşacak. İşte, eylül ayında Netflix platformunda yayımlanacak dizi ve filmler:

İlk Bakışta Aşkın İstatistiksel Olasılığı: Bir Londra uçuşu sırasında yakınlaşan iki yabancı, kaderin cilvesiyle birbirlerinden ayrı düşer. Kavuşmak imkânsız gibi görünse de aşk tüm olasılıklara meydan okur. İlk Bakışta Aşk’ın İstatistiksel Olasılığı filmi 14 Eylül'de Netflix kütüphanesine eklenecek.

Once Upon A Crime: Kırmızı Başlıklı Kız'ın Külkedisi ve Hänsel ve Gretel gibi ünlü masallarda suç işleyen suçluların peşine düşmesini konu alan film, 14 Eylül'de sevenleri ile buluşacak.

Banliyö Çocukları 2: Paris'in sefil bir banliyösündeki ihanet, intikam ve şiddet döngüsünü kırmaya çalışan Traoré kardeşler daha parlak bir gelecek için mücadele etmeye devam eder. Banliyö Çocukları'nın devam filmi 27 Eylül'de Netflix'te!

Virgin River: Virgin River, sakin bir yaşam için uzak bir Kaliforniya kasabasına taşınan Melinda Monroe'nin hikayesini işliyor. Yeni bir sayfa açmaya karar veren Melinda, kasaba hayatının beklediği kadar basit olmadığını keşfedecektir. Virgın River'ın 5. sezonu 7 Eylül'de Netflix kütüphanesine eklenecek.

S.W.A.T: Memleketi Los Angeles'ta emniyet teşkilatında görevli bir çavuş, elit bir polis ekibine liderlik etmek ve kentte tırmanan ölümcül gerilimi yatıştırmakla görevlendirilir. S.W.A.T'ın yeni sezonu 1 Eylül'de Netflix'te...

Disenchanthent: Disenchantment, parçalanmak üzere olan Orta Çağ krallığı Dreamland’de geçiyor. Bentwood Prensi Guysbert ile evlenmekten vazgeçen Prenses Bean kendisini farklı bir dünyanın içerisinde bulur. Düğün töreninden kaçan prenses kendi kaderini çizmek için sarayından çıkarak gerçek dünyaya adım atar. Disenchantment'ın 5. sezonu 1 Eylül'de Netflix kütüphanesine eklenecek.

Kung Fu Panda: Ejderha Şövalye: 7 Eylül'de üçüncü sezonu ile ekranlara dönecek. Efsanevi savaşçı Po sihirli silahları ele geçirmek, itibarını düzeltmek ve dünyayı kurtarmak için elit bir İngiliz şövalyesiyle dünyayı dolaşır.