Ahmet Hakan ''gereğini'' yaptı: ''Sokak röportajları yasaklansın''

Ahmet Hakan ''gereğini'' yaptı: ''Sokak röportajları yasaklansın''
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı canlı yayında "Ahmet Bey gereğini yapıyor" dediği Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, sokak röportajlarının yasaklanmasını istedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı canlı yayında "Bakın Ahmet Bey gereğini yapıyor" dediği ve Erdoğan'ın bu sözlerine köşesinden "gereğini yapmaya devam edeceğim" diyen Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan bugünkü köşe yazısında çok konuşulacak bir çıkışa imzasını attı.

Son yıllarda sosyal medyanın yükselen trendi olan sokak röportajlarını hedef alan Ahmet Hakan sokak röportajları için yasaklama istedi.

"Hayatımda hiçbir zaman yasakçı bir tutumum olmadı. Tek istisnası var bunun: Sokak röportajları. Yasaklansın istiyorum bu röportajlar" diyen Hakan yazısını "Öfke, nefret, kin duyguları ekiliyor tüm topluma bu sözüm ona röportajlarda. Nasıl edilir, nasıl yapılır bilmiyorum ama ülkemizin esenliği açısından eline mikrofon alanın dayıları birbirine kırdırdığı bu zıpırlığa bir son vermenin vakti geldi de geçiyor." diyerek devam ettirdi.

Ahmet Hakan'ın Hürriyet gazetesindeki yazısının tamamı için...