Murat Yıldırım’dan maç sonu skandal paylaşım !

Murat Yıldırım’dan maç sonu skandal paylaşım !
Güncelleme:

Malatyasporlu Murat Yıldırım, 3-1 kaybettikleri Beşiktaş maçı sonrası sosyal medya hesabından Quaresma'ya yaptığı sert faulün resmini kullanarak "Elimizden gelen her şeyi yaptık maalesef olmadı" notunu düştü.

Beşiktaş’ın Evkur Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada Ricardo Quaresma’ya yaptığı sert müdahale nedeniyle sarı kart gören Murat Yıldırım, karşılaşmanın ardından kişisel Instagram hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Quaresma’yla yaşadığı pozisyonun fotoğrafını paylaşan Murat Yıldırım paylaşımında, “Elimizden gelen her şeyi yaptık maalesef olmadı” ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki orta saha futbolcusu, gelen yorumlar üzerine yaptığı paylaşımı silse de sosyal medyada geceye damga vurdu. Daha sonra Beyaz TV’nin yayınına katılan Murat Yıldırım, “Fotoğraf çok hoşuma gitti, bu sebeple paylaştım. Art niyetli bir şekilde koymadım. Ancak çok tepki alınca sildim. Quaresma sakatlansaydı, bu fotoğrafı paylaşmazdım. Yanlış anlaşıldıysam, Beşiktaş taraftarlarından özür diliyorum” dedi.

Murat Yıldırım’dan maç sonu skandal paylaşım ! - Resim : 1

Gelen tepkiler üzerine Murat Yıldırım paylaşımı silerek, yeni bir açıklama yaptı. İşte o paylaşımı:

Murat Yıldırım’dan maç sonu skandal paylaşım ! - Resim : 2

Seçiniz...