O kanallara bir şok daha !

O kanallara bir şok daha !

Gülen cemaatine yakınlığı ile bilinen TV kanallarına Digitürk'ten sonra şimdi de Kablo TV ve Teledünya darbesi..

Cemaate yakın bazı kanalların, Tivibu, Digiturk ve Turkcell TV'den sonra bugün itibarıyla Kablo TV ve Teledünya platformlarından da çıkarıldığı ortaya çıktı.

Aralarında Samanyolu TV, Bugün TV, Kanal Türk ve Yumurcak TV'nin de bulunduğu cemaate yakın bazı kanalların, Tivibu, Digiturk ve Turkcell TV'den sonra bugün itibarıyla Kablo TV ve Teledünya platformlarından da çıkarıldığı ortaya çıktı.

Söz konusu iki platform kamu şirketi Turksat'ın bünyesinde bulunuyor. Konuyla ilgili olarak aranan şirketin müşteri hizmetleri temsilcileri, Kablo TV ve Teledünya platformundan çıkarılan kanalların hangileri olduğu konusunda net bir bilgi vermedi.

Konuyla ilgili kendilerinin de ayrıntılı bilgiye sahip olmadığını aktaran müşteri temsilcileri, "Bize sadece bilgilendirme maili gönderildi. Arayanlara da sadece yönetim kurulu kararı denmemiz istendi. Bizim de hangi kanalların kaldırıldığı ve hangi gerekçeyle kaldırıldığıyla ilgili bilgimiz yok." dedi.

Ancak gelen şikayetlerin yoğunluğunu; platformlarda Samanyolu TV, Bugün TV, Kanal Türk ve Yumurcak TV'nin de bulunduğu bazı kanalların yer almamasının oluşturduğu öğrenildi.

Söz konusu kanalların yayınlarının sabah saatlerinde hiçbir bilgi verilmeden kesildiğinden şikayetçi olan tüketicilere elektronik ortamda gönderilen cevap da şöyle:

"Merhabalar,

Tarafımıza iletmiş olduğunuz konuya istinaden kanallarla ilgili yönetim kurulu kararı ile teledünya platformundan kaldırılmıştır.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

TÜRKSAT A.Ş.
Telefon: 126 - 4440126
E-mail: kablotvbilgi@turksat.com.tr"