Perez'den olay yaratan sözler

Perez'den olay yaratan sözler
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan Lucas Perez, Arsene Wenger hakkında zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Süper Lig devi Fenerbahçe’nin transfer listesindeki Lucas Perez, geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon Arsenal’de fazla oynama şans bulamayan ve 9 numaralı formasının yeni transfer Alexandre Lacazette’ye verilmesini ‘çirkin jest’ olarak nitelendiren Perez, takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

28 yaşındaki forvet, “Geçen sezon zar zor şans bulabildim ve onları da iyi değerlendirdim. Bu sezon da aynısı olacak gibi. Milli Takım için savaşmak istiyorum. Futbol oynamak istiyorum ama bunun için ayrılmalıyım. Benim için en iyi yerin ülkemin takımı Deportivo olacağını düşünüyorum” dedi.

Kandırıldığını söyleyen Perez, “Bu şekilde devam edemem. Her şeyimi verdim ancak karşılık göremedim. Artık dayanamıyorum. Hile hissediyorum. Şubat ayında daha fazla oynama vaadiyle Çin’e gitmeme izin verilmedi ancak yine şans bulamadım” şeklinde konuştu.

İspanyol golcü 9 numaralı formanın Lacazette’e verilmesiyle ilgili olarak, “Forma numarası çirkin bir jestti. Yolculuk sırasında Lacazette Wenger’e sordu, o da kabul etti. Sonrasında bana söyledi. Wenger geçen sezon üzgün olduğumu anladığını söylüyordu. Bence durum bu sezon daha da kötüleşecek” ifadelerini kullandı.

Skor