Enes'ten müthiş rekor !

Enes'ten müthiş rekor !
Güncelleme:

NBA’de Türk basketbolcu Enes Kanter, takımı Oklahoma City Thunder'ın Portland Trail Blazers'a kaybettiği maçta 33 sayı, 20 ribauntla oynadı.

NBA Batı Konferansı’nın 3. sırasında yer alan Oklahoma City Thunder, deplasmanda karşılaştığı Portland Trail Blazers’a Enes Kanter’in muhtemelen performansına rağmen 120-115 mağlup oldu. İlk yarıda rakip potaya 72 sayı bırakan ev sahibi Blazers, kendi adına sezon rekorunu kırarken aldığı galibiyetle son 7 maçında 6. kez kazandı. Sezon başında kadrosunda büyük bir revizyona giden Blazers, bu sonuçla adını play-off etabına yazdırarak büyük bir başarıya imza attı.

MAKLUBE İLE KUTLAMA

Kevin Durant, Russell Westbrook, Serge Ibaka gibi yıldızların dinlendirildiği Thunder’da ise milli basketbolcu Enes Kanter’in 33 sayı 20 ribauntluk performansı galibiyet için yeterli olmadı. Maçın en skorer ismi olan Enes ayrıca bu maçta kariyer rekorunu kırdı. Enes’in bu maça kadar kariyer rekoru ise 1 Nisan 2015’te Dallas karşısında bulduğu 30 sayı idi. Ünlü basketbolcu rekorunu maklube yiyerek kutladı.