Eljif Elmas'a dev talip !

Eljif Elmas'a dev talip !
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Eljif Elmas, Manchester United ve Jose Mourinho'nun gözlem listesine alınıdı.

Manchester United'ın Fenerbahçe'de oynayan Eljif Elmas'ı takibe aldığı iddia edildi. Milliyet'te yer alan habere göre Jose Mourinho gözlemci ekibine oyuncunun izlenmesi talimatını verdi.

Fenerbahçe kapan rakiplerine karşı kilidi açmak için uzaktan şutlara başvuracak. Antrenmanlarda bu konuya özel olarak çalışan Sarı-lacivertli ekip şut sayısını artıracak.

Fenerbahçe Kadın Basketbol takımı, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında Amerikalılarını Türkiye'ye vize krizi nedeniyle getiremeyen Rus ekibi Nadezhda'yı 67-61 mağlup etti. Rus ekibi Türkiye'ye 8 oyuncuyla gelebilmişti.

 


Messi koskoca başkanı ağlattı
 

Wilshere bombası

Yaz transfer döneminde istenen ancak transferi tamamlanamayan Jack Wilshere için Fenerbahçe, Dünya Kupası kozunu kullanacak. Fenerbahçe'de orta saha takviyesi için transfer çalışmaları devam ediyor. Fanatik'in haberine göre sarı lacivertliler, Arsenal'in İngiliz yıldızı Jack Wilsehere ile ilgileniyor. Adı daha önce de Fenerbahçe ile anılan ancak transfer edilemeyen Jack Wilshere için bu yaz oynanacak Dünya Kupası kozu kullanılacak.

Fenerbahçe'de Roman Neustadter, Yeni Malatyaspor maçına 11'de başlaması ve 30 dakika sahada kalması halinde Martin Skrtel'i geride bırakarak en fazla görev alan 2. isim olacak.

Yeni prim sistemi

Fenerbahçe’de sezon başında belirlenen primlerde değişikliğe gidildi. Artık mücadelelerin zorluk derecesine göre yönetim prim miktarını duyuracak. Bunun ilk uygulaması da Beşiktaş maçı öncesinde hayata geçirildi. Başkan Yıldırım ve kurmayları maç öncesinde Samandıra’da Beşiktaş ile oynanacak maçın primini 2 milyon TL olarak belirlediler. Bu uygulamanın bundan sonraki haftalarda da aynen sürdürüleceği öğrenildi. Bu arada geride kalan sezondan futbolcuların hak ettiği primlerin büyük bir bölümünün de halen ödenmediği belirtildi. 

Fenerbahçe kulübü 2017 yılının üçüncü çeyreğinde 25 milyon 687 bin 225 lira kâr edildiğini Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Volkan Demirel ile Carlos Kameni arasındaki forma rekabeti tavan yaptı. Kameni, milli aradan önce Aytemiz Alanya, Beşiktaş ve Akhisarspor karşısında kaleyi koruyarak bir adım öne geçmişti.

Habertürk