Elon Musk'ın Manchester United şakası olay oldu

Elon Musk'ın Manchester United şakası olay oldu
Güncelleme:

Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter'dan "Manchester United'ı satın alıyorum" paylaşımı yaptı. Kısa bir süre sonra bunun bir şaka olduğunu duyuran Musk, herhangi bir spor kulübünü satın almayacağını belirtti.

Dünyanın en zengin insanlarından olan Elon Musk yeni bir maceraya atılmaya karar verdi. Teknoloji, havacılık, elektrikli otomobil ve uzay teknolojileri alanında birçok yatırımı olan Elon Musk'ın masraflı olan Futbol kulübü alması pek de fizibil durmuyor. Attığı tweetin doğruluğu da tartışılırken Forbes'a göre Manchester United'ın değeri 4,6 milyar Dolar seviyesinde.

 

YİNE ŞAKA Y

APMIŞ

Twitter üzerinden "Tesla Owners Silicon Valley" hesabından "Ciddi misiniz?" sorusuna yanıt olarak Musk "Hayır, bu Twitter'da uzun süredir devam eden bir şaka. Herhangi bir spor kulübünü satın almıyorum" yanıtını verdi.

TWITTER'I SATIN ALMAKTAN VAZGEÇMİŞTİ

Musk, Twitter ile masaya oturmuş ve son anda satın almadan vazgeçmişti. Twitter'ın ortakları da Musk'ı dava etmişlerdi. Musk'ın satın alma girişimi nedeniyle Twitter hisselerinde sert fiyat ve miktar hareketleri görülmüştü.