Enes Ünal'dan 16 dakikada hat-trick !

Enes Ünal'dan 16 dakikada hat-trick !

Bu sezon Twente'de kiralık olarak forma giyen milli futbolcu Enes Ünal ligdeki ikinci maçında adeta şov yaptı.

Manchester City'nin Twente'ye kiraladığı genç yıldız takımının Groningen deplasmanında ilk 11'de sahaya çıktı. Enes Ünal, mücadelenin ilk yarısında 16 dakikada üç gol atarak hat-trick yaptı.
 
MUHTEŞEM GOLLER
 
23. dakikada ceza yayından sağ ayağıyla yaptığı plase vuruşla takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren Enes, 36. dakikada Hakim Ziyech'in ortasında göğsüyle kontrol ettiği topu müthiş bir voleyle ağlara gönderdi ve bir kez daha tribünleri ayağa kaldırdı.
 
Tarihe geçti
Genç futbolcu 3 dakika sonra yine harika bir gole imza attı. Enes Ünal cezahası dışından attığı şutla Groningen kalecisi Sergio Padt'i bir kez daha avlayarak farkı üçe çıkardı. Enes Ünal böylece Hollanda Ligi'nde hat-trick yapan ilk Türk futbolcu oldu.
 
İlk yarısı konuk ekip Twente'nin 3-0 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında ise tam bir Groningen fırtınası yaşandı. Evsahibi takım 52. dakikada Mahi ile farkı ikiye indirirken, 69. dakikada Idrissi ve 84. dakikalarda Hoesen'in kaydettiği gollerle beraberliği yakaladı. Ancak maçta son sözü yine Twente söyledi. 71. dakikada Enes Ünal'ın yerine oyuna dahil olan Oosterwijk 90. dakikada attığı golle maçın skorunu belirleyen isim oldu: 3-4

Etiketler Twente Enes Ünal