Fikret Orman'a büyük tepki !

Fikret Orman'a büyük tepki !

Fikret Orman'ın, Murat Koca'yı ziyareti büyük tepkiye neden oldu.

Dün, Konya'da düzenlenen 2015 Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri Gecesi'nde 'yılın en hoşgörülü ve başarılı kulüp başkanı' ödülünü alan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bugün de Karaman'a giderek Vali Murat Koca'yı makamında ziyaret etti. Ancak Fikret Orman'ın bu ziyareti sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Çünkü, Orman'ın ziyareti ilginç bir olayla kesişti. Türkiye'nin kanını donduran Ensar Vakfı Öğrenci Yurdu'ndaki taciz skandalının davası tam da Beşiktaş Başkanı'nın kente geldiği gün görülmeye başlandı. Başkan Fikret Orman, bir de 'Bu olaydan haberim yok, o vakfın öğretmenini tanımıyorum' diyen ancak daha sonra taciz ile suçlanan öğretmen ile fotoğrafı ortaya çıkan Karaman Valisi'ni ziyaret edince sosyal medyadaki eleştiri oklarının hedefi oldu.

Konya’da düzenlenen 2015 Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri Gecesi’nde, spor dünyasının başarılı isimleri ödüllendirildi. Geceye katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da yılın en hoşgörülü ve başarılı kulüp başkanı ödülüne layık görüldü. Ödül sonrası konuşma yapan Fikret Orman “Geçen haftaya kadar Türkiye’nin çeşitli illerinde müsabakaya çıktıklarını anımsatan Orman, “Konya’daki maçımızda, bize evimizdeymiş hissi uyandıran bu şehirde, bu ödülü almak daha anlamlı oldu. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

KARAMAN VALİSİ’Nİ ZİYARETİ TEPKİ ÇEKTİ

Bugün ise Karaman’a giderek Vali Murat Koca’yı ziyaret eden Fikret Orman, Koca’ya isminin yazılı olduğu Beşiktaş forması hediye etti.

Fikret Orman’ın tam da Türkiye’nin kanını donduran Ensar Vakfı Öğrenci Yurdu’ndaki taciz skandalının davasının görülmeye başladığı gün Karaman Valisi’ni ziyaret etmesi sosyal medyada tepki ile karşılandı.

Ziyaret hakkında Beşiktaş Kulübü resmi sitesinde şu bilgiler yer aldı:

Başkanımız Fikret Orman, Karaman Valisi Murat Koca’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette; As Başkan ve TFF ve Kulüpler Birliği nezdinde Kulüp Temsilcimiz Deniz Atalay, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse ile Başkanımız Fikret Orman’ın annesi Nuran Orman da yer aldı.

Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Karaman Valisi Murat Koca ile sohbet eden ve fikir alışverişinde bulunan Başkanımız Fikret Orman, ziyaretin sonunda Koca’ya isminin yazılı olduğu Beşiktaş forması ile sponsorumuz Faruk Güllüoğlu’nun özel olarak hazırladığı tatlıdan takdim etti.